Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Nice..за жал јас неам од Кина..Имам од Јапонија, Нигерија , Филипини , Тајланд ,Пакистан,Индија,Перу... Ама нај-омилен дел ми е овај :D
m9yKsKc.png
Имаш и од Македонија? Си билдал рејтинг. :icon_lol:

Имаш и од Македонија? Си билдал рејтинг. :icon_lol:
24 нарачки од Македонија!!!!
П.С: Сега ми текна,кога почнав да работам со фивер на околу 10 другарчина му платив да ми остават фидбек:D

П.П.С: Ме плаши податокот дека 11% ми се canceled orders :eek:

П.П.С: Ме плаши податокот дека 11% ми се canceled orders :eek:
Не знам на колку % спуштаат ниво. Никаде не им е пишано тоа, туку само за excessive cancellations. Ама сега ги мерат во проценти па треба да направат измени во TOS.

19%Cancellation Ratio - Level 2 :D
Имате уште време пред да ви спуштат рејтинг.

Луѓее дајте помош за ова, значи напраив 100 $ од јутјуб адсенсе и сеа ме зафркава гугл адсенсе :(
од пред 1 недела скоро, ми вика нешто требало да ми стигне дома и да внесам пин. А мене некаок не ми се верува пошо на латиница е напишана адресата (малце „глупа’’ сум па да прашам и за ова :icon_lol:) и не е на мое име хаха ама тоа ќе го средам ќе отидам со таа личност. Читав пред година дена на некој им стигнал, па дали има шанси мене да ми стигне :/ и каде можам да ги подигнам и за колку време вкупно, неможам да чекам се скапав од фалење на моиве од интернет сум заработила и сеа ме напнуваат ме зафркаваат,
„е кај се парите нема пари значи ништо немаш заработено“ :mad:
http://img90.imageshack.us/img90/4033/tuy.jpg еве слика како е поточно :)

19%Cancellation Ratio - Level 2 :D
Имате уште време пред да ви спуштат рејтинг.

Еве ова го прочитав. На 20% откажани нарачки спуштаат ниво.

More than a 20% cancellation ratio may cause any levels you might have to be revoked and could scare off potential buyers viewing your gigs.

Ехее па добро е тогаш, само 7% имам...него од ко го сменија новиов дизајн, една ебена нарачка немам :D

Ехее па добро е тогаш, само 7% имам...него од ко го сменија новиов дизајн, една ебена нарачка немам :D
Пиши им на поддршка. Кажи им дека немаш нарачки. Исто и јас немав, па ме збудалија преку ноќ. :D

Озбилно? Може до новиов дизјан да е? да еби нешто работа?
Абе озбилно. Не си индексиран.
--- надополнето: 22 јуни 2013 во 12:29 ---
Мене ми се погоди Марија од техничка поддршка. Ги испофалив ко никој.
Изгледа и дојде мило, ме стави на прво место. :icon_lol:

Hmm, така и си мислев. Веќе неколку пати ми го имаат одземено левелот па после пак го добивав... :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom