Започнаа “психичките бомбардирања“ за Северна Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата ABC
  • Време на започнување Време на започнување
Abe kaj pusta USA da menja FYROM ime ???

Namerno rekov FYROM posto taka im cini na Grcite i nema tuka menjanje vishe amin kraj price

Znaete li Vie deca moi zasto e toa bas FYROM a ne e severna Makedonija na primer ?

Ste slusnale li Vie za aktivna procesna legitimacija ?

Za da ne moze da tuzi utre Severna ili bilo kakva Makedonija za begalcite i imotite ...helouuu PARI PARI PARI i samo PARI :smir:

некогаш може ќе не одведе патот да испиеме едно пиво заедно па ќе се објасниме убаво

Не верувам дека некој друг освен Фрчковски, Геровски или евентуално Тито Путковски би седнал да испие пиво со тебе.

Преименувањето е последната фаза во обидот за растурање на Македонија.

1.Уништување на Македонската интелегенција

2.Растурање основната клетка на Македонија т.е. селото 1953-та (50-тите, мислма дека беше 53-та, во Словенија истиов закон не се применувал) замислете Вашингтон да е 150 милиони(Скопје е пола Македонија) , па кога ќе ги бидне-Никад!

3. Послеземјотресно населување во Скопје на дечки од соседството.

4. Замрсување на рефернедумското прашање и тегавење во обидот да се остане во т.н. асиметрична федерација.

5. Не аплицирање на време во ООН и наметнување на вештачки спор од грција.

6. фиром

7. 150.000 дозволи за увоз

8. приватизација, Тат, македонија реклам, Алфа-с, Лавци............ ......................................................................................................
......................................................................................................
......................................................................................................

9. 2001

10. Закон за територијална организација

........................................................................................................................

Не верувам дека некој друг освен Фрчковски, Геровски или евентуално Тито Путковски би седнал да испие пиво со тебе.

Ако знаеш да водиш здрава дискусија ок ,ако не без омаловажување ок???? Не можеш ниту ти никој било кој да ме осудува за мое мислење.
демократија е ова или што???? Или ми го ускратуваш правото на сопствено мислење????

Секој има право на сопствено мислење, кое со изложување на темата станува јавно и подложно на критики. Значи, зборуваме по темата - која зафати ширина, ама да не ја пимпламе до бескрај и со повторување на одредени ставови нон стоп (спамирање; Черчил, теби причам ).

Психички бомбардирања. Присутни се.
Ние веќе дискутираме дали се оправдани или не, нели?

Секој има право на сопствено мислење, кое со изложување на темата станува јавно и подложно на критики. Значи, зборуваме по темата - која зафати ширина, ама да не ја пимпламе до бескрај и со повторување на одредени ставови нон стоп (спамирање; Черчил, теби причам ).

Е да,особено кога се појави толку многу интерес за дискусија окулу психоматското бомбардирање од страна на “експертите“ преку медиумите,значи во земјава постои таква акција која е актуелна во последно време.:toe:

Jas se izvinuvam malce zabegav so ova kladilnicive...proraboti kockarot vo mene...

Ama poentata mi bese sekogas IMA IZLEZ ( vakov ili onakov ) ...ne se predavajte ne e se taka najcrno ...ke bide ... covek na mesecina otisol pa znaci se e mozno :smir:

Апсолутно се согласувам!Но да се прави разлика меѓу критика и навреда. Ако јас можам да ги почитувам оние кои имаат мислења спротивни на мене, можат и они мене! тоа е и разликата меѓу здрава дискусија и празно гракање.

Убаво кажано, не верувам дека има некој (кој не е на платен список на Атина) кој не би се сложил.

Ама чаре? Можеше да се напуштат преговорите поле Букурешт ама не се напуштија. Зашто?

Сите прашања остануваат без одговор. Зашто уште преговараме? Америка не тера, Британија кој?

Или сами се тераме?

Нема мои и твои кога сите ги трпиме последиците од агресијата на јужниот силеџија.

Барем ја така ги гледам работите.

Имаш идеја како да се помести позицијата?

Pregovorite ne se napushtija posle Bikuresht bidejki Bossot dobi jasna poraka deka ne mozhe tuku taka da projde negoviot kandidat bez da se glasa vo centralniot komitet,a Bossot bogami ima poveke atraktivni partneri vo sporedba so nas to est Gruzija i Ukraina.
Frakcionerot (Atina) od druga strana skluci dogovor so Rusija za oruzuvanje tezhok nekolku miliardi a i Francija postana zad Kopileto
A da ne spomeneme deka i na nekoi parti vnatre mu se dopagjashe ova zhurka.

Sega shto?

Imajki vo predvid deka od ova mladina mozebi ke prozileguvaat idnite politicari jas bi predragal za formiranje na grupa koja ke prigotvi nekakva predlog strategija kon vladata so koja na nekoj nacin ke pridonesuvame na onestvesuvanje na populacijata okolu toa shto se dobivkite a shto ke izgubime dokolku go gledame ovoj cirkus.

Oni koj ke se osmelat da napravat ova rabota dolgo vreme ke gi gnjavat
ko da se predavnici za da posle da gi vozdishat kako vistinski spasiteli.

правниче уште ли сереш по форумот бре дај застрамисе жити кариера правничка.

Јас сум прилично уморен од `објаснување`...
и на оваа тема ќе пишам само уште еден текст во кој што од А до Ш ќе ги пишам моите лични уверувања и ставови.
И ни збор повеќе.
Јас никогаш не водам однапред изгубени битки,тоа што некој го сака од мене е точно тоа,одкога го изгубил спорот јас да придонесам за он да им го мати паметот на луѓето дека не бил крив.
И што се дешава на пракса?
Ја викам... луѓе... доста глупости,само ќе го зголемите влогот до даске и на крај и куќата ќе дојдат тоа даночниците да ви ја земат пошто сте ја потрошиле у меѓувреме,нема више простор за заебанции и губење време,кога тие рипнале до еден мене ќе ме растргнуваат на крст,уште јас крив најодозгора.
Аааа...сус бе керата...стап по глава за вас...џабе објаснување.

Само да не испадне ова Зевсус, исто ко кладбата која ја отвори баш на овој подфорум.

Глава даваше, пари нудеше...И што се случи?
Не беше во право и ги изгуби кладбите.

Зошто овојпат треба да веруваме?
Зошто ти така сакаш?
Аха, секако.

Само да не испадне ова Зевсус, исто ко кладбата која ја отвори баш на овој подфорум.

Глава даваше, пари нудеше...И што се случи?
Не беше во право и ги изгуби кладбите.

Зошто овојпат треба да веруваме?
Зошто ти така сакаш?
Аха, секако.
Ајде бе у кладба...
:toe:
Зеко увек бил хазардерски тип.
(и безобразен).
Знаеш јас што барам ако испадне по мое.:back:
Кажувај твојот бид кој е!
Да чујам.
п.с. Нема местење овој пат Ада...
не Протогеров...не Свети Протоѓеров...
никој не помага. Или-или.
Значи...доколку името се промени,јас те чекам тебе со машна,членската у вмро и овој банерот од тоа бугарот исто ти е на бид.
Ти бараш?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom