Започна ПОТРАГАТА ПО ДЕВОЈКАТА ОД ХАРДРОК!

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Ексклузивно - Филип П.

najstra-zabi-vo-svet.jpg

од сигурни извори дознаваме дека Елена е забарка... причина плус потрагата да се забрза

Избегал овој од затвор? Знаев...

Ова е една од најдебилските работи што ги имам слушнато,прочитано и видено :smir:
Истото сакав да го кажам и јас поголемо срање немам прочитано многу одамна :pos:

Ексклузивно - Филип П.

najstra-zabi-vo-svet.jpg

од сигурни извори дознаваме дека Елена е забарка... причина плус потрагата да се забрза
Сигурно ја бара за да му ги поправи забите бесплатно :vozbud:
Или да му ги докрши останатите...

Ако е овоа вистина јас сум колор телевизор ама ако е стварно вистина посакувам и се најубаво заш да не....ама мене ми стое на тешка заебанција.А и да стварно ногу лош начин избрал Филип ногу филмови глеа изглеа и да сака Елена да се претставе у толкава галама ке размисле 2 пати.:toe:

Здраво Елена,
Доколку ти си вистинската Елена, со леснотија ќе можеш да одговориш на следниве прашања:

Каква боја на фустан би облекла доколку би отишла во ХардРок?

Премногу променлива категорија, дотичната Елена можеби има преку 30 потенцијални фустани за во ХардРок, значи многу лесно може да утне во одговорот.

Кој ден најчесто идеш во ХардРок?

Ако пример тој ја видел во среда и го очекува тој одговор од нејзе логично е барем наредните 3 среди да бил за да секако се надева дека ќе ја сретне. Значи и тој одговор не му е пресуден, се нема доволно обидено.

Каква боја на коса имаш и како ја носиш?

Релативна категорија е носењето на косата, можеби неделно два пати ја менува и лесно ќе го утне одговорот.

Колку си висока?
Колку години имаш?

Единствено овие две категории се поконкретни иако како тој ги знае нејзините години ако не успеале да се запознаат? Ама сепак единствено релевантно прашање во целата ситуација ми е ова.

Другиот дел ми е сумлив зошто зборува во текстот како наратор а потоа во прво лице, значи далеку од реалност ми е целата приказна. Премногу слободно време или неуспешен ефтин маркетиншки трик.

Забележав најпрво на МССМС што беше емисијата со пораките. Имаше една порака која гласеше "Петокот вечерта во La Fabrique забележав една девојка со бела јакна и многу ми се допадна да не кажам дека е љубовта на мојот живот"... После одреден период се појави Горазд или Гроздан што плачеше по Каролина, па сега е ова а не негирам дека има и некоја група на ФБ направено. Сите ли сакаат внимание деновиве а?

А па кога ќе видам Хард Рок си прават реклама вака можеби.

Кој имењак мој и прва-буква-презимењак ме срамит до олку бе? Мајку му ебам, толку патетично бе?

Си ја бркаш мувата од капата а? :)

Не бе... Се чудам само како мојт некој да е до толку остинат во умот или опериран од мозок за да го напрајт ова.

Еве вака да е појасно: Јас не сум крембилниот тип од Хард Рок.

Свашта.

Би ставила и нешто друго комично тука, на кое сите ќе се смееме, ама 4 саат е, а и не ми текнува некој друг збор кој би ја објаснил подробно жалнава ситуација.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom