Започна ПОТРАГАТА ПО ДЕВОЈКАТА ОД ХАРДРОК!

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Ја бара, ама може ќе се разочара кога ќе види дека не е Елена, туку некоја си Доста од Русино.

Ќе испадне ова на крај некој маркетиншки трик, како пред неколку години што се дигна фама за некои девојки што бркале машко по населби и излезе дека го бркале зошто имал AXE на него.

Само што сега Елена може ќе има на неа Рексона или што знам што.

Се надевам дека зад иницијалите не се крие некој фантом :pos2:

Принцот ја изгубил Пепелашка :pos2::pos2:

Здраво Елена,
Доколку ти си вистинската Елена, со леснотија ќе можеш да одговориш на следниве прашања:
Каква боја на фустан би облекла доколку би отишла во ХардРок?
Кој ден најчесто идеш во ХардРок?
Каква боја на коса имаш и како ја носиш?
Колку си висока?

Колку години имаш?
Одговорите на сите овие прашање Ве замолуваме да ги пратите на следната меил адреса:

LOL!
Дај ќе пратим, па можда ќе погодим :pos:

Ко Пепелашка да ја бараат ебаго, ептен цртани филмови...
"Каква боја на фустан би облекла доколку би отишла во ХардРок?"...Аха, аха:tapp:

Од илјада Елени во ХардРок ке се најде некоја:смајл:

fat-chick_01.jpg

Еве ја...

Само малку ме потсетува на еден филм (не прашувај кој, немам појма). На денешнава младина филм да не им пуштиш на ТВ...ама подобро ова отколку Ране фазон мафијаши и сл. Се плашам да не дојде ден некој во Петок 13ти или сл. филм да влезе.

Мене за разлика од вас, слатко ми е!Секако доколку е вистина, а не измислено:pipi:

закон,ако е ова вистина,поштуем :zver: само уште да го видевме Филипчо ќе беше поинтересно :kesa:

Ексклузивно - Филип П.

najstra-zabi-vo-svet.jpg

од сигурни извори дознаваме дека Елена е забарка... причина плус потрагата да се забрза

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom