Zamunda.net (официјална тема)

DJVoio

Deejay
Член од
9 ноември 2010
Мислења
177
Поени од реакции
42
Сега со мојот акаунт несака да мрдне, пробувам со друг акаунт ми иде со максимална брзина, што е проблемот незнам, иначе еве го и ранкот на мојот акаунт.

Rating: 0.450 Uploaded: 1.23 TB Downloaded: 2.73 TB (updated once a day)
да не ти е слаб рејтингов малце? мислам дека треба над 0.5 мин да е, за да спушта брзо.

-G-

Успешен
Член од
15 јуни 2009
Мислења
636
Поени од реакции
255
Не ми отвара замунда веќе подолго време ако знаете до што може да биде. Иначе не сум читал наназад постови само на последна видов нешто во врска со макс адсл. јас сум на е-нет

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
да не ти е слаб рејтингов малце? мислам дека треба над 0.5 мин да е, за да спушта брзо.
Rating: 0.435 Uploaded: 63.69 GB Downloaded: 146.31 GB (updated once a day)

Немора да значи. Еве кај мене прееска беше само тоа проблем кога едвај се мрднуваше торентот инаку никогаш не ми правело проблеми, секогаш си цепи со 900кб.

K

kalimer0

Гостин
Мој рејтинг: Rating: 0.080 Uploaded: 38.81 GB Downloaded: 485.61 GB (updated once a day)
Немам никаков проблем со download.
А како да го накачам рејтингот ?
Аплоадирај, кога ќе симнеш нешто кога ќе се наполни 100.0% не го исклучувај и прави seed.

Член од
30 април 2010
Мислења
147
Поени од реакции
26
Освен што DHT, Local peer discovery and peer exchange ми се исклучени(другите тракери бараа тоа) и не ставив PeerGuardian2, другото се ми е пробано.
Можда тоа е клучното кај тебе ;)
Стави PeerGuardian2 и користи си ipfilter, и смени порта на торент клиентот од 40000 па нагоре до 65535.

ПС: stolee срц, пробај на твојот акаунт ресетирај го passkey-то.

С

Спенсер

Гостин
Мене ми заглави бројачот... ова ми стои веќе 2 месеца... :pos2: цепа со ~850кб/с... а мерачов незнам како да тргне :)

Rating: 0.015 Uploaded: 235.69 MB Downloaded: 15.82 GB (updated once a day)

Stoichkov

Царево Село/Делчево
Член од
9 февруари 2010
Мислења
204
Поени од реакции
60
Сега со мојот акаунт несака да мрдне, пробувам со друг акаунт ми иде со максимална брзина, што е проблемот незнам, иначе еве го и ранкот на мојот акаунт.

Rating: 0.450 Uploaded: 1.23 TB Downloaded: 2.73 TB (updated once a day)
Рејтингот ти требва да е над 1 !

--- надополнето ---

А како да го накачам рејтингот ?
SEED :icon_lol:

--- надополнето ---

Мој рејтинг: Rating: 0.080 Uploaded: 38.81 GB Downloaded: 485.61 GB (updated once a day)
Немам никаков проблем со download.

Аплоадирај, кога ќе симнеш нешто кога ќе се наполни 100.0% не го исклучувај и прави seed.
Скоро ке те блокират :icon_lol:

K

kalimer0

Гостин
И кога сакам да сидирам неможам незнам зошто "upload 0.0 kb/s" :raz: Инаку користам BitTorrent и upload limit ми е unlimited

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Ми отвара замнуда но кога идам torrents да барам не отвара -.-

Kajgana Shop

На врв Bottom