Zamunda.net (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата amon.amarth9
  • Време на започнување Време на започнување
Добро бе више не може да се направи акаунт на замунда? Ми треба само за накратко, после нека ме банираат заувек :)

Неможам да се регистрирам веќе цела година. Секој втор ден пробувам. Хелп со некој јузер
фала

дај бе и мене ми треба еден акаунт ве молам побрзо ако има некој да ми прате само за едно симнување ми треба

Што е со замундава? Заебава неможам торент да симнам не ми се симиња торентот го ставам све и нејке да продужи.

Што е со замундава? Заебава неможам торент да симнам не ми се симиња торентот го ставам све и нејке да продужи.

АБЕЕ!!!:vozbud::vozbud:

Иначе читни 2-3 страни уназад на темава ќе ти стане јасно, барем колку што ни е јасно на другиве.

Нема врска ова, итака се што кажува го имав имплементирано и пак е исто.
Незнам за тебе, ама мене ми помогна уште од првите 3-4 дена од како се појави проблемот.
И јас сум на Ти Хоум ;)

Кај мене се симнуваат ама со многу мала брзина, од 60 - 80 кб/с , 3 саата треба да чекам за филм од 700мб. :(

кај мене си е супер (со 600-650 кб вади така е веќе подолго време поради вирусите кои ги имам инаку со 900 ќе вади)

* (ѕвездичка и со ситни букви) :) не вадам торенти секој ден туку секој петти шести ден - мора да штедам

п.с на телекабел сум

Цццц две епизоди од по 180 МБ неможам да ги симнам:nesvest:

Кај мене постари торенти јок, само поновите можам да ги вадам

Незнам за тебе, ама мене ми помогна уште од првите 3-4 дена од како се појави проблемот.
И јас сум на Ти Хоум ;)

Освен што DHT, Local peer discovery and peer exchange ми се исклучени(другите тракери бараа тоа) и не ставив PeerGuardian2, другото се ми е пробано.

Мене се ми работи прописно. Симиња со максимална брзина. Некад дури и боље од очекуваното.

P.S. Rating: 1.651 Uploaded: 239.09 GB Downloaded: 144.79 GB (updated once a day)

Сега со мојот акаунт несака да мрдне, пробувам со друг акаунт ми иде со максимална брзина, што е проблемот незнам, иначе еве го и ранкот на мојот акаунт.

Rating: 0.450 Uploaded: 1.23 TB Downloaded: 2.73 TB (updated once a day)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom