Zamunda.net (официјална тема)

M

MrzaRules

Гостин
Зависи преку шо гледате, и ја така се заебав, симнав цела сезона од Friends, ја пуштив и кога слушнав дека звукот (говорот) е на бугарски ја избришав, ама од после ми текна дека на BS Player има опција да се смени. Ако треба помош за BS Player кај се мењава ќе ви кажам.

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Пред да симнете ќе видите во nfo фајлот дали пишува нешто во стилот на audio #1 и audio #2. Ако нема таква работа, значи има само бугарска синхронизација. Ако има две аудио траки, во VLC - десен клик - Audio - Audio Track - Audio Track1/2. За BSP - десен клик - Audio - Audio Streams.

Иако еднаш намерно си симнав епизода од Lost колку ради зафрканција. Секој филм и серија со бугарска синхронизација преминуваат во ненамерна комедија.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Зависи преку шо гледате, и ја така се заебав, симнав цела сезона од Friends, ја пуштив и кога слушнав дека звукот (говорот) е на бугарски ја избришав, ама од после ми текна дека на BS Player има опција да се смени. Ако треба помош за BS Player кај се мењава ќе ви кажам.
Немаат тие опција да смениш аудио.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.721
значи ако го има ова ретардирано знакче, филмот/серијата е со bg audio

(во случај да има филм/серија со bg audio а да го нема ова знакче, ве молам линкајте ме по пп)
ако има бугарско знаме, тоа значи има бугарски превод(not necessarily залепен)
не знам шо комплицирате :D

Член од
28 март 2006
Мислења
17.782
Поени од реакции
12.249
Јес ит из. бар кај мене не го отвора

Член од
30 април 2010
Мислења
147
Поени од реакции
26
Стрпете се. Другар ми е тамо модератор. Ми кажа, земале нови сервери. Кај и да е ќе ја пуштат ;)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.882
Arrow серијата не ми ја симнува да и се плукнам во торентот и кај вас е така?

Kajgana Shop

На врв Bottom