Замокот е мој!

• Креатор на темата Креатор на темата viktor_mak
  • Време на започнување Време на започнување
сите сакате блекаут да умре нели
епа не умирам бе ...........јас само сум се преправала мртва а уствари панцир сум носела и жива сум
хахах
и се враќам ви се одмаздувам и на двајцата
и замокот е мој хахах:baeh:

хаха..во око те погодив:pishtoldzзамокот е мој

добро бе па оживев не замарај со такви ситници

никој не ја убива.. блекаут.. јас ја спасувам... и замокот е мој

хаха...јакиот женкар..хахахахаха..ме насмеј..ти ништо не спасуваш..прво сам спаси се...немислев во лоша смисла

јбг замокот е мој

ти додека дркаш... знаеш кога како каде.. јас од назад идам .. ти стаам краставица у гз... ти се здрвуваш.. јас зимам замок и бегем.. после блекаут доаѓа кај мене да го зема .. јас не и го давам... и замокот е само мој

аууу..ххахаха...ти дури смисли...хахах..оди беее...!аххахаха
те фаќам ти ставам кисело крастајче вгаз..и те бркам...закомот си е мој

сеа ќе продолжев со пикање вгз ама ајт... лол те ставам во куфере тебе.. те оставам во аеродром.. и некој ебен бразилец те зема и те носи во браилл... замокот е мој

не ме собира во куфер мене...викам некој камерман и црнец..те фаќаат и те носат..
замокот е мој

Ти кршиш глава у некој паркур "трик":pos2:
И на смртна постела ми го оставаш замокот ко наследство:baeh:

тебе ти давам 5 ден да си купиш лижавче... и замокот е мој

аааааа ти го викам тато и он ке ви ја скрши кичмата на сите и ЗАМОКОТ Е МОЈ :pos2:

хаха па јас носам космодиск бе човече ... не ми се крши кичмата... о замокот е пак мој

човече...не е важно како..важно те убивам и замокот е мој!

па јас не се убивам бе ,, плус ако ме убиеш јас се размножувамм т.е од еден ме имаат 2 исти... а знам дека тоа не би го сакал... тебе едно ти смета хахахахахахахахаахахахахха :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
и замокот е мој :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom