Замокот е мој!

• Креатор на темата Креатор на темата viktor_mak
  • Време на започнување Време на започнување
јас имам искуство колку тебе.........мислиш дека не можам да ти го земам
хаахах
јас само те залажувам додека ковам стратегија како да го земам
и после мој е

Мене ми се чини дека ја сум сеа ветеран во ова игра...?!од порано играв..така да иам гоолемо искуство..:back:
а можи да те зеам во замокот со мене..?!ке ти даам соби..така да нема да се караме де..и ти ке имаш дел од замокот и јас

хахах имате искуство? 13 год... и ти ако си 18 не значи дека има поголемо искуство од мене... јас правам што правам замокот е пак мој XD

хахах имате искуство? 13 год... и ти ако си 18 не значи дека има поголемо искуство од мене... јас правам што правам замокот е пак мој XD
е како ми го зема
Мене ми се чини дека ја сум сеа ветеран во ова игра...?!од порано играв..така да иам гоолемо искуство..:back:
а можи да те зеам во замокот со мене..?!ке ти даам соби..така да нема да се караме де..и ти ке имаш дел од замокот и јас
имаш ама немаш........
да имаше доволно искуство ке видеше дека замокот е мал и одвај не собира мене и ихфекшн а јас сум ствааарно малецка
значи замокот е мој

хахаха не се прави важна мила дај ми го мееенннееееее
замокот е мој ,... ...ти си уште мала ..играј си со кукли... ехехехе
its just mine XD

хахах
колку за информација со кукли не сум си играла и кога бев мала........мали
и замокот е мој:baeh:

хаххахахах епа време е да почнеш хахахахаххаха
замокот е мој XD

еиииии
не е провери пак и најди попаметен начин да ми го земеш

хаха ти сега идеш... и додека се вратиш замокот е мој XD

Јебемму понудив..одби..замокот е мој..:baeh:го бркам инфекшн и е мој:pos2:

даааааааа
и ти додека безгрижно си го носиш замокот јас ти праќам браќата далтони и ти им се смееш а јас за тоа време го зимам замокот и влегувам во такси:baeh:бб

хахах ти викаш таксисте терај каде сакаш... а не знаеш дека јас возам.. те терам во една шума.. земам замок бегам.. те оставам сама.. неколку часа ми текнува дека сум те заборавиле.. и оп се враќам те земам и тебе те оставам дома и пак замокот е мој XD

те пикам во центрифуга..турам Ариел..и замокот си е мој:smir:

после јас излегувам од центрифуга.. чист... се како подмачкано ти го зимам замокот... тебе те ставам во тоа машина за правње бетон... те правам споменик.. те оставам сред плоштад..луѓето се сликаат со тебе ти си главна фаца ти задоволен.. јас имам замок и :toe:

ти стануем те фајкам солна киселина во очи ти турам и на циркулар...зууум..зууууум..и те фрлам на вците да те јадат:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom