Замена за Ш и Ч со 6 и 4 ?

Лично, многу се фрустрирам кога ќе видам на форум, а најчесто на msn...типки и типци со име кое тешко можеш да го дешифрираш.
Претежно поради замената на 6, 4, ! и други симболи за замена на нашите букви. Незнам дали им е ова шема, ама ќе ви кажам... НЕ Е интересно.
:tochak:

За жал и после 2 години од твојата фрустрација, она што те нервира многумина сеуште го применуваат. Изговорот дека тоа го прават од незнам какви причини не им држи, затоа што сакале или не, тие всушност така почнале да размислуваат. За жал. И навистина не е интересно, туку очајно.

М0w3 w1 0cт@jte g1 d34in@t@ n@ w@@t:uvo:
Колку е само идиотски тоа еј.:uvo:

со патетични лигави работи како шесчето и четворчето не се замарам воопшто

ne koristam ni 4 ni 6 pri pisuvanje i me nervira mnoguuu toa mislis Bugari sme eba*o :tapp: a najmnogu me nervira i na sms koga mi pisat taka kako da ne e dovolno sto na skype msn i fb gi trpam :tapp::tapp::tapp:

Со 4 пишам понекогаш, а со 6 не сум пишувал и нема да пишувам. Инаку сега буквата О ја заменуваат со нула.

ке по(4)нат да пи(6)уваат со бројки а не со букви...:nenene:

Да беше проблемот само до 4 и 6, ќе беше лошо, но ситуацијата е уште полоша.
*Менување на л со w (jas sum si swatki4ka)
*Премногу се користат кратенки, ме нервира кога ќе ми пишат на пример мн топ :nerv:
*позз/зз :nerv: На што личи тоа бре? Од поздрав дојдовме на позз? Бог да чува.
*Влегување на некои англиски скратеници
-лол (lol - laughing out loud)
-бфф (ова посебно иритира :nerv: / bff - best friend forever)
-брб :uvo: (brb - be right back)

и така натаму да не наборојувам сега, но сепак децата и тинејџерите дефинитивно го уништуваат јазикот, кој од навика од мсн и хај-фајв им преминува и на секојдневен говор.

Со 4 пишам понекогаш, а со 6 не сум пишувал и нема да пишувам. Инаку сега буквата О ја заменуваат со нула.

Тоа прашај ги Телма. Они од секогаш наместо ЖИВО пишувале ЖИВ0. :uvo:

Тоа прашај ги Телма. Они од секогаш наместо ЖИВО пишувале ЖИВ0. :uvo:

:pos: Шо збориш бре, од кај сеа Телма крива? Да ги нападнеме и нив и Макпетрол дека го уништија јазикот, се сложуваш? :nesum:

:pos: Шо збориш бре, од кај сеа Телма крива? Да ги нападнеме и нив и Макпетрол дека го уништија јазикот, се сложуваш? :nesum:

Последнава реченица беше само зафрканција иначе. :pos:
Ама па стварно, со нула пишуваат кога даваат програми во ЖИВ0. :)

абе тоа е некој „вирус“ шо кружи и морам да признамам дека ме имаше фатено и мене :kesa:,,,ама за среќа ,веќе го надминувам тој проблем ..:)

Сестра ми нонстоп пишува така и не можам да ја одвикнам.Вика јас така си сакам ....
Глупаво изгледа при живи здрави букви да си ја унаказуваме азбуката:tapp:

Сестра ми нонстоп пишува така и не можам да ја одвикнам.Вика јас така си сакам ....
Глупаво изгледа при живи здрави букви да си ја унаказуваме азбуката:tapp:

Ти опни и една заушка коа ќе напише така, и ако те праша зашо ме удри, ти прашај ја зашо пишува така?! Ако ти рече зашо така си сакам, речи и` и ја ти опнав заушка зашо така си сакам, ама дали е исправно да ти удрам заушка? Веројатно не, како и твоите букви.

Или, поедноставно, врзи и ластик, и речи и не пишуј глупи букви да не ти врзам заушка па да ти објаснувам зашо. :helou:

6o e fintava so temava? da ne treba da ide u 4ek dis aut?
НЕ БЕ АМА СТВ МРЗАМ КОА ГЛЕАМ НЕКОЈ ТАКА ДА ПИШУЕ ! ! ! :D

глупости, многу ме нервираат вака што пишуваат. имам и другарки вака пишуваат на мсн и блок им мавам :pipi: па што ако ми се другарки

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom