- Член од
- 30 ноември 2007
- Мислења
- 408
- Поени од реакции
- 30
Тој ден кога ќе пројдат и пензиите за ОнаВетено сторено викаат старите..
Realen post.:smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тој ден кога ќе пројдат и пензиите за ОнаВетено сторено викаат старите..
[acko]®;1649514 напиша:само надевај се дека некогаш ќе поминат пензиите за ОНА... а ова ќе помине слушај ме!
мора во најкраток можен рок да има гласање. поштено си собраа потписи!Дај и јас ќе одам ќе речам сум се борел за ОНА и нека ми дадат пензија. Секако ниеден од т.н. борци нема официјален документ со кој припаѓа на платена организација. Како ќе се докаже кој се борел па да добие пензија?
За нашите бранители секако многу се загрижија властите во последниве 7 години, па можеби ќе дочекаат уште за некои 10 год да добијат нешто.
Дај и јас ќе одам ќе речам сум се борел за ОНА и нека ми дадат пензија. Секако ниеден од т.н. борци нема официјален документ со кој припаѓа на платена организација. Како ќе се докаже кој се борел па да добие пензија?
За нашите бранители секако многу се загрижија властите во последниве 7 години, па можеби ќе дочекаат уште за некои 10 год да добијат нешто.
Па сигурно е дека има записи, ама тоа не значи дека имаат правна важност. Ти можеш да ми направиш запис кога сум дошол и заминал и ќе соберам и сведоци ако треба. Ама ајде ќе видиме што ќе биде, не можам да речам дека нема да добијат, бидејќи МК и се е можно.