Закон слики!

Ne dzabe velat : para i budala...pun svet....(Hrvato-Srbive...:) )

a ova ????????????????:
Maybach-Landaulet-721834.jpg

Добро броиш, ама си грешка...
4 колена се за летечи лагери (клипови кои се балансирани со тег од другата страна) додека 5 се за лежечи (држачи за радилицата), така да доаѓа дека имаме 4 летечи и 5 лежечи = 4 цилиндричен мотор. Од V8 е дупло поголема и далеку подебела (има поголема сила на оптеретување и може лесно слаба да се скине на 2 дела).
Џиш, ај батко да те праша...
Кои 4 цилиндрични мотори имаат 3 лежишта на радилицата? Само марка и период да ми кажеш?
Ова, онака квиз...

Искрено не броев воопшто колку колена на радилицата се... Ова од 3 цилиндрична радилица е?

Едит: Појма неам кој може да е... Прв пат слушам дека има некој таков прототип :)

Еве ви еден мотика стајлинг...

535d4f1a-70a1-41ed-bf4d-0de594f9005c.jpg

Да не е Вајпер? И ретровизорите + браниците ја подигаат максималната за 150 км/ч. Да не споменувам за аеродинамиката од орелот и лепенката на вратата.

Искрено не броев воопшто колку колена на радилицата се... Ова од 3 цилиндрична радилица е?

Едит: Појма неам кој може да е... Прв пат слушам дека има некој таков прототип :)
Арно си изброја ти, ова е 4 цилиндрична, со 5 лежишта за лежечи лагери.
Конкрит погоди :) ФИАТ од 60-тите сериски ги вградувал таквите мотори од 650, 750, 850, 1100, 1300, 1500 кубика...

Koj e od Strumica neka odi kaj EXCLUSIVE,tamu ima edno parkirano FICO kabrio i neka go slika,zakon e FICO-to!
Она на сино фарбано?

Во Бт има една плаво кабриолет ама машина за дрва сечење ње

Арно си изброја ти, ова е 4 цилиндрична, со 5 лежишта за лежечи лагери.

Конкрит погоди :) ФИАТ од 60-тите сериски ги вградувал таквите мотори од 650, 750, 850, 1100, 1300, 1500 кубика...

Она на сино фарбано?

Da,bas toa FICO,neli e sexy? :smir:

300_ScreenShot004-1.jpg

Еве го убедливо најлошиот tuning од mother Russia

Ne dzabe velat : para i budala...pun svet....(Hrvato-Srbive...:) )

a ova ????????????????:
Maybach-Landaulet-721834.jpg

Конкрит, ова нели е Мајбах 62? Не зафркавај, не е лош :) мене барем мониторите не ме интересират, кога би го имал верувај не би седнал позади:helou:
едит: истото важи и за комбинацијата на бојата на ентериерот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom