Загина Петар Милошевски

• Креатор на темата Креатор на темата Кико Д.
  • Време на започнување Време на започнување
Голманиште почивај во мир! Легенда. :place:

Еден од најдобрите голмани кои бранеле за Македонија , ако не и најдобриот ! Штета, навистина штета .... Почивај во мир легендо :place:

Го гледав како брани се востисував навистина е одлично чуството како голман кој брани и топки кои повеќето не се ни надеваат дека може да ги одбрани го гледав на доста уткамици навистина Голман во вистинската смисла. Никој како него ја нема чувано македонската мрежа. Почивај во мир, нека тие лесна земјата човеку.

Многу жално, голем , питом човек и професионалец. Плус имам чуено не знам дали е вистина дека бил сирак или родителте му имаат починаот кога бил многу мал и имал многу тежок живот и самиот. Стварно јака им душа на тие што ги остави.

Нека почива во мир, имаше прилично неверојатни одбрани на нерешениот натпревар против Англија по кој најмногу го памтам. Жалосно, сега прочитав и не ми се верува сеуште.

неможам да сфатам ...излегува ако си хуман, ако си човек ке те снајде лошо :confused:
најди го мирот каде и да си...

Црн Петок за Македонија !
Навистина уште не ми се верува каков човек загуби Македонија :(
Човек со огромно срце, добар пријател и најдобриот голман кој бранел за Македонија, љубител на навивачите во Битола !
Нека го чуваат небесните ангели онака како што тоj знаеше да jа чува Пелистеровата и Македонска мрежа.
Почивај во мир голем човеку :place:

Многу жално, голем , питом човек и професионалец. Плус имам чуено не знам дали е вистина дека бил сирак или родителте му имаат починаот кога бил многу мал и имал многу тежок живот и самиот. Стварно јака им душа на тие што ги остави.
Прееска кажаа на вести дека и он како и син му го загубил татко му на 11 годишна возраст...

Ме потресе веста од сабајле. Само што станав гледам на вести и не ми се веруваше.
Штета голема, еден од подобрите Македонски голмани од осамостојувањето...
Нека почива во мир.

кажаа ли на некои вести нешто за случката, како дошло до судирот?

Ej патот е катастрофа,жива катастрофа,кој возел знае.Загинал баш на местото каде што патот се раздвојува,во еден правец за К 10 и десно за накај Куманово,башка малце подоле има диви приклучови од населбата кај фабриките.Непрегледно,необележано,патот крпеници башка од се се вози и брзо (стварно не ги сваќам луѓето,посебно на вакви патишта) каде ограничената брзина е 50-60.Сигурно една од причините за судирот е таа.Колата излетала во спротивната лента и удрила во висока ограда,ја пробила и завршила во дворот на една фирма.Се на се страшно и жалосно.Почивај во мир!

Нека почива во мир,голем човек беше.

Бог да го прости. Сочувство до семејството и блиските. Нема шо повеќе да се каже...

Најпрвин, сочувство до фамилијата, Бог да го прости!
Жалам што прерано си отиде, за мене, најдобриот репрезентативен голман.
Што да се каже... утрово ме потресе веста. Отварам ФБ на мобилен и гледам... неубаво...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom