Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ај некој нека објасни од кај излезе Син МУ ??
Стварно незнам шо ти е нејасно
"Таткото на човекот на сликата е син на мојот татко "
- таткото на човекот на сликата е или брат му или е самиот тој
- бидејки нема браќа испаѓа дека е он(тој што ја гледа сликата)
- значи он е таткото на човекот на сликата
- значи си го гледа својот син.
Епа гледај сега ако таткото на човекот на сликата бил син на неговиот татко значи нему му е брат,но дека немал сестра и брат човекот на сликата неможе да биде него внук што испаѓа неговиот син.ај некој нека објасни од кај излезе Син МУ ??
Brojot 1281 da se podeli na tri dela vo odnos: 2/3 : 9/5 : 7/12
2 ракавициМујо има 6 пара црни, и 6 пара бели ракавици во неговиот плакар. Во целосна темница колку најмалку ракавици треба да извлече, за со сигурност да има еден пар?
3???Мујо има 6 пара црни, и 6 пара бели ракавици во неговиот плакар. Во целосна темница колку најмалку ракавици треба да извлече, за со сигурност да има еден пар?
Нене2 ракавици
Др?
Нене3???
Е како не бе,не си потенцирал дали треба да бидат со иста боја,така што 1 пар се прави со 2 ракавици.И одговорот е 2Нене
Нене
Еј брат нe го разбирам ни јас, вчера се мучев 1 саат да го разверам но никако.Е како не бе,не си потенцирал дали треба да бидат со иста боја,така што 1 пар се прави со 2 ракавици.И одговорот е 2
2 е одговорот.Во школо ја имам слушнатоЕј брат нe го разбирам ни јас, вчера се мучев 1 саат да го разверам но никако.
Јас видов на еден друг форум одговорот не е 2.:helou:2 е одговорот.Во школо ја имам слушнато
Хахах точнооо :wink:Епа тогаш 13 ќе биде