Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
И како што е ред да си го одржам зборот.

Еве колоквиумската веројатно е завршена на сите факултети. Па може да се предложи одиење повторно на билијард. Нормално доколку има заинтересирани.
Местото веројатно пак ке биде хазард, за да не го оптоваруваме буџетот па ке се гребеме со купончиња, терминот ке биде дополнително договорен со пријавените форумџии :)

некаде заврши колоквиумска некаде почнаа предавања ;) јас сум секој ден на предавања нешто помеѓу 2-3 смена од 4 до 9 навечер така да во некои подобри времиња би ве дружел особено ако играте билијард, пикадо или табла :vozbud:

некаде заврши колоквиумска некаде почнаа предавања ;) јас сум секој ден на предавања нешто помеѓу 2-3 смена од 4 до 9 навечер така да во некои подобри времиња би ве дружел особено ако играте билијард, пикадо или табла :vozbud:

Дете, нит се водиш нит се тераш, а после ќе кењаш :D

Дете, нит се водиш нит се тераш, а после ќе кењаш :D

и шо да прам на постдипломски ме третираат како прваче, задолжителни предавања по 5 сати секој ебан ден, најверојатно и на работа ќе почнам деновиве така да од 7 наутро до 9 навечер со обврски ќе сум, после толку обврски и плеј бој зајачица да ми донеете нема да ви дојдам :D

и шо да прам на постдипломски ме третираат како прваче, задолжителни предавања по 5 сати секој ебан ден, најверојатно и на работа ќе почнам деновиве така да од 7 наутро до 9 навечер со обврски ќе сум, после толку обврски и плеј бој зајачица да ми донеете нема да ви дојдам :D

За зајачицава можно е, али ако ти наредам бенч со 90 кила на него, има да пееш :pos:

За зајачицава можно е, али ако ти наредам бенч со 90 кила на него, има да пееш :pos:

вака а ќе ја наредиме со бенчот не е страшно :) не бега тој.
со зајачицава ме кладе во мисла сега, ќе ме тераш и од факултет да отсуствувам за некоја од овие :ROFLMAO:

Ајде вака јас да дадам еден предлог, т.е. да се надоврзам на предлогот на Викса. Дали одговара во вторник да се направи некоја партија билијард, бидејќи и така вторник е за мене најнепродуктивен ден од неделата. Ако се слагате мислам дека може да изиграме некоја партија, или ако има доста народ може и да одиме повторно на кафе/пиво/сок, па билијардот да го оставиме за понатаму.
не беше прошли пат, но билијардот е најтоп место за 10+ луѓе. не си на една маса, па да сакал/несакал мораш да се групираш. вака се движиш и на сите можеш да им посветиш внимание.

не беше прошли пат, но билијардот е најтоп место за 10+ луѓе. не си на една маса, па да сакал/несакал мораш да се групираш. вака се движиш и на сите можеш да им посветиш внимание.

Јасно, али така реков у случај да има некој/некоја што не му се игра билијард па да не дреме ако сме доста луѓе, инаку што се однесува до мене јас сум прв кандидат за билијард. :)

Чекаме кандидати за во вторник. Еве јас прв се пријавувам, кој сака нека повели. Ако не сам ќе си играм билијард или сам ќе пијам кафе. :)
Време дечко, време! Иначе и јас може да поминам :).

Еве нека биде во 20:00 часот, таман тие што се на работа или факс да имаат време да се одморат.
само да напоменам, тие купоните важат ДО 21ч, така да само 1ч дружба? поарно е од 19ч...... само мое мислење:D

Чекаме кандидати за во вторник. Еве јас прв се пријавувам, кој сака нека повели. Ако не сам ќе си играм билијард или сам ќе пијам кафе. :)

Dzimi ostaj ti prijatele vtornik koa znaes deka sum na fax od sabajle od 9 do vecer do 7. Menjaj go denot pod itno bilo koj drug odgovara.

Dzimi ostaj ti prijatele vtornik koa znaes deka sum na fax od sabajle od 9 do vecer do 7. Menjaj go denot pod itno bilo koj drug odgovara.

Кој видел аир од идење на факс до 7 саат бе? :D Шала на страна, ако не може Викса да излезе да преместиме за друг ден... Што се мене тиче одговара и да преместиме.
Иначе, @kooperativa, не сум знаел за купоните, јас мислев важат за цела вечер, така да нека стои во 19:00 часот, барем 2 саати да поиграме, а после тоа може и лабаво кафе да се тера, али за тоа ќе се договориме на местото на “злосторот“. :)
--- надополнето: 11 ноември 2013 во 13:54 ---
Иначе и дефинитивно ако има кворум ќе се оди утре, па Викса пошо не може ќе дојде и следен пат, а тоа ќе биде набрзо, еве пак јас ќе организирам за да не осети дискриминиран. :D
Значи сеа за сеа сме јас, Бебуш, Кооператива, Клипче рече ќе ми кажел утре, што значи неизвесен е. Ајде да видиме дали ќе се пријави уште некој. Ако нема ондак ќе одложиме зашо тројца ќе треба на бољипар да играме. :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom