- Член од
- 13 јули 2010
- Мислења
- 2.795
- Поени од реакции
- 6.209
- Локација
- јужно од бурегџилницата на аголот
може и по ПП да искомбинираме, нели?
П.С. сега ќе се јават хејтерите![]()
....еве ме...се јавив
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
може и по ПП да искомбинираме, нели?
П.С. сега ќе се јават хејтерите![]()
ќути кога не беа “епеци“, тек тогаш го јадев стапот![]()
Види, мене кафето не ми го погаѓаат до толку ко ке си го нарачам, колку што тебе ти се погаѓаат заровите по нарачка
А реално ако правиме муабет, ни тогаш немаше да го јадеш стапот. Не ме спасуваа твоите кецови, колку што бев далеку![]()
YO MAN, ако не е брзо, во недела (ден)?И како што е ред да си го одржам зборот.
Еве колоквиумската веројатно е завршена на сите факултети. Па може да се предложи одиење повторно на билијард. Нормално доколку има заинтересирани.
Ако не доаѓаат Адо и Мила - ја не идам![]()
Шала на страна - сум за билјард/табла собиранка![]()
YO MAN, ако не е брзо, во недела (ден)?
хаххах, ок, .... ај вака, јас ќе идам во недела, вероватно околу 19ч да држам часови, па етеДружба со нив двајца може на зелено бе да, ама не на зелена чоја за билијард него на зелена ливада
Еми незнам дали е брзо или не ама некој од нас уште тогаш пишаа да се одложи првата поради колоквиуми ама ништо. Ако оваа недела е пребрзо може да се одложи за некој друг ден или пак за нареден викенд. Јас пишав да видам колкава заинтересираност ќе има па потоа да договараме термин![]()
хаххах, ок, .... ај вака, јас ќе идам во недела, вероватно околу 19ч да држам часови, па ете
не си таченПочитувани соученици да ве известам дека професорот е веќе пријавен внимавајте на отсуствата може да запишува во дневник![]()
Засега ми мириса на НЕ за оваа недела зашто само 4ца сме што пројавиле интерес.Сега ќе има нешто или не?![]()