Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
ќути кога не беа “епеци“, тек тогаш го јадев стапот :P

Види, мене кафето не ми го погаѓаат до толку ко ке си го нарачам, колку што тебе ти се погаѓаат заровите по нарачка :pos:

А реално ако правиме муабет, ни тогаш немаше да го јадеш стапот. Не ме спасуваа твоите кецови, колку што бев далеку :X3:

И да не забораам да ја ставам тука песнава на која што се разѕенѕав весело. Запазете ја девојчицава, коа ќе стане позната ко Ники Минаж да можете да кажете, еј а бе ја знам оваа уште од одаамна :)

Види, мене кафето не ми го погаѓаат до толку ко ке си го нарачам, колку што тебе ти се погаѓаат заровите по нарачка :pos:

А реално ако правиме муабет, ни тогаш немаше да го јадеш стапот. Не ме спасуваа твоите кецови, колку што бев далеку :X3:
:pos: кафето, ..... јас ќе ти го погодам, само да не плачеш (ова јадачка ко да сме на табла) ;)
у ствари, за да не кукаш, следен пат со едно око и една рака ќе играм (колку да имаш предност):pos:
шала на страна, но дечки и девојки, мислам дека целата собиранка беше полн погодок. обавезно ќе се повтори кога ќе застуди

И како што е ред да си го одржам зборот.

Еве колоквиумската веројатно е завршена на сите факултети. Па може да се предложи одиење повторно на билијард. Нормално доколку има заинтересирани.
Местото веројатно пак ке биде хазард, за да не го оптоваруваме буџетот па ке се гребеме со купончиња, терминот ке биде дополнително договорен со пријавените форумџии :)

И како што е ред да си го одржам зборот.

Еве колоквиумската веројатно е завршена на сите факултети. Па може да се предложи одиење повторно на билијард. Нормално доколку има заинтересирани.
YO MAN, ако не е брзо, во недела (ден)?

Ако не доаѓаат Адо и Мила - ја не идам :P :D

Шала на страна - сум за билјард/табла собиранка :)

Дружба со нив двајца може на зелено бе да, ама не на зелена чоја за билијард него на зелена ливада :P

YO MAN, ако не е брзо, во недела (ден)?

Еми незнам дали е брзо или не ама некој од нас уште тогаш пишаа да се одложи првата поради колоквиуми ама ништо. Ако оваа недела е пребрзо може да се одложи за некој друг ден или пак за нареден викенд. Јас пишав да видам колкава заинтересираност ќе има па потоа да договараме термин :)

Дружба со нив двајца може на зелено бе да, ама не на зелена чоја за билијард него на зелена ливада :P

Еми незнам дали е брзо или не ама некој од нас уште тогаш пишаа да се одложи првата поради колоквиуми ама ништо. Ако оваа недела е пребрзо може да се одложи за некој друг ден или пак за нареден викенд. Јас пишав да видам колкава заинтересираност ќе има па потоа да договараме термин :)
хаххах, ок, .... ај вака, јас ќе идам во недела, вероватно околу 19ч да држам часови, па ете

хаххах, ок, .... ај вака, јас ќе идам во недела, вероватно околу 19ч да држам часови, па ете

Почитувани соученици да ве известам дека професорот е веќе пријавен внимавајте на отсуствата може да запишува во дневник :P

Почитувани соученици да ве известам дека професорот е веќе пријавен внимавајте на отсуствата може да запишува во дневник :P
не си тачен :pos:
па мора партнерот да ми биде на “нивоу“, па да повежбаме. замисли колку би биле јаки за едно 2-3 месеца? :P

Ајде вака јас да дадам еден предлог, т.е. да се надоврзам на предлогот на Викса. Дали одговара во вторник да се направи некоја партија билијард, бидејќи и така вторник е за мене најнепродуктивен ден од неделата. Ако се слагате мислам дека може да изиграме некоја партија, или ако има доста народ може и да одиме повторно на кафе/пиво/сок, па билијардот да го оставиме за понатаму.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom