Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
dogovorete idam i jas koga i da dogovorite. Ne znam da igram ama ke ve gleam

Ne se ide na fax nedela dena posle sesija, odmor se zima :d
Кул, би имал друштво за навивање :pos:

Него, конкректно за утре незнам дали би стигнал за билијардот, но за кафето отпосле (ако го правите) би требало :)

дај боже.
ја плус 1 доаѓам ако се утаначи до 14 часот.

Да утре од 19:00 часот, јас, Бебуш, Кооператива, Ilumious, ти и Someone. AceCaleb ќе дојде после ако идеме на кафе, а се надевам ќе идеме :) Исто и за Викса важи, кога ќе стигне од предавања најверојатно ќе дојде, али утре ќе пишам за дефинитивно, да знаеме кај да се чекаме и слично, а и ќе се погрижам за купоните. :)

тоа е таа организација :D а пошо денот ми беше испланиран поинаку ама нишо не бива од тоа... I'm coming too :D

Ах, сакам да дојдам, секако е премногу досадно во Штип

ее уште ова а кај се чекате?

ее уште ова а кај се чекате?

Ако сакате може да се чекаме на железничка, пред бившо Кастро, па после ќе тргнеме накај Хазард, одма е од другата страна. Ова кај Кастро за у случај некој да не знае каде е Хазард. Гледам Саладин спомнал кај воинот на Коњ, нема потреба таму да се чекаме, многу ќе имаме за одење така.
Значи и дефинитивно за на билијард сме следните: Стефан-Коби, Саладин, Фросе, Бебуш, Кооператива, Someone. АceCaleb ќе дојде после на кафе, а каде да седнеме на кафе давајте предлози побрзо за да ја наредиме работава. :D
Јас ќе испринтам сега купони за 2 саати играње, мислам имаше и поевтини пијачки со нив али да проверам па ќе пишам.

Ако сакате може да се чекаме на железничка, пред бившо Кастро, па после ќе тргнеме накај Хазард, одма е од другата страна. Ова кај Кастро за у случај некој да не знае каде е Хазард. Гледам Саладин спомнал кај воинот на Коњ, нема потреба таму да се чекаме, многу ќе имаме за одење така.
Значи и дефинитивно за на билијард сме следните: Стефан-Коби, Саладин, Фросе, Бебуш, Кооператива, Someone. АceCaleb ќе дојде после на кафе, а каде да седнеме на кафе давајте предлози побрзо за да ја наредиме работава. :D
Јас ќе испринтам сега купони за 2 саати играње, мислам имаше и поевтини пијачки со нив али да проверам па ќе пишам.

За понатака кафе да не гиљаме по ладново може пак Редкафе или во некои од локалните натака.
И јас мислам да ја баталиме идејата за чекање пред коњ, туку директива натака, баш пред автобуската од центар страната кај чевларот (мислам уште постои).

За понатака кафе да не гиљаме по ладново може пак Редкафе или во некои од локалните натака.
И јас мислам да ја баталиме идејата за чекање пред коњ, туку директива натака, баш пред автобуската од центар страната кај чевларот (мислам уште постои).

Да и јас мислам дека најдобра идеја би било Ред кафе или Every day. Иначе да, мислам дека има чевлар тука, баш под мостот. Значи 18:50 тука кај чевларот, во близина на поранешно Кастро. Бива? :)
Инаку испринтав веќе 5 купони, нека се најдат за секој случај. :)

Едит: Резервирано е од 19:00 до 21:00 часот.

Дечки, тешко дека ќе стигнам и за кафето. Се извинувам!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom