Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
на ова можем да кажем дека е одвратно..се надевам нема да ми се деси..секогаш би пазела..ама кога би направила незнам ...па мислев поише ко за другарството измешано со љубовта... Ти да пазиш да не повредиш некоја другарка, а после ко гром од ведро небо дознаваш дека таа се фатила со тој што ти се свиѓал, а се праела тоолку Фина, а сеа ко демек нишо не се десило (така лежерно си се понаша)... (и се тоа усште од порано, а она си ќутела)... Неодамна имав еден вид на ваква ситуација па ме наведе да размислувам...вие шо мислисте?
...а кога би ми направила другарката тоа..никогаш не би и прозборела..но доколку не знае...е тоа е друга ствар :smir:....
 Ама да заебувам превентивно и да се понашам као скот за ВО СЛУЧАЈ да не бидам заебана... Ова е подло, нелогично и глупаво.еј, исто, потпуно исто. И многу се нервирам што сум таков.:nerv:Сум имала мноогу вакви случаи кога ме заебале за нешо,и тогач знам да им речам-,,еее ке видиш ти,кога ја ке те заебам,ке видиш,,!!!!и..по некое време заборавам шо сум рекла,било-поминало!!!
. Од тогаш сватив дека треба да внимавам, и можеби треба да заебам некој пред тој мене тоа да ми го направи

pravi im na drugite ona sto tie veke ti pravat.A sekoe dobro delo se kaznuva.Ako pravis dobrini znaj deka toa ke se zloupotrebi i deka ke se kaes.Bidi principielen i odgovoren so onoj koj e takov kon tebe, no znaj deka na onoj na koj si mu pomognal koga ke treba toj da ti pomogne, nema toa da go stori.Zatoa podobro e da ti se plasat otkolku da te sakaat.Duri i zenite poveke gi sakaat onie mazi od koi pomalku se plasat.