Заеби да не те заебат?

• Креатор на темата Креатор на темата kLiNkA
  • Време на започнување Време на започнување
Никогаш нема да се заебеш или да те заебат, ако раскинувањето го сфаќаш како заебување. А и никој не може да те заебе, ако не се заебеш самиот.

Мистичен напиша:
Никогаш нема да се заебеш или да те заебат, ако раскинувањето го сфаќаш како заебување. А и никој не може да те заебе, ако не се заебеш самиот.

Mislam deka Raskinuvanjeto ne e zaebuvanje, ili gresam?

не ја мислам дека муабетов беше онака обичен,а не стриктно за раскинуење,а ако е за разкинуење мистичен има право,тука има некоја грешка у чекори

Ama ne mi e jasno,kako e povrzano raskinuvanjeto so zaebuvanje????? Mi se slvigala sea vise ne ili obratno i si raskibuvame???ne ja zaebuem nikako..pak ke si ostane ziva ke si fati drug itn

mRnO напиша:
Mislam deka Raskinuvanjeto ne e zaebuvanje, ili gresam?
dobro mislis.... ja zaebuvanje go smetam toa... so si si prael nekoi planovi i site Okey ti vikale... i po nekoe vreme koa gleas site planovi u voda... zaso radi nekoja si OSOBA so ti se praela fina... ali smetam deka ednas ke te zaebat, ali ke dojdat i tvoite 5min pa ke im vratis milo za drago:)

на денешницава да ви кажам нема другар сепак според мене како е зашто и нај добриод другар ме има преебано така да денеска на никој не верувам и на никој не му посветувам некоја посебна грижа или било што.немора да значи дека јас сега ке заебувам ама на никој не би дозволил да ме заебе зашто ништо не знае за мене.а како сум се чуствувал кога ме заебале епа мн ГАДНО ама веќе тоа ми е секојдневие да слушам од сите леле да видиш како ме ЗАЕБА така да нит сакам да заебам ни сакам да ме заебе некој

naj sebicnoto nesto so moze nekoj da ti go napravi ..e tokmu temava za koja zboruvame
neznam dali tie luge uopste imaat srce i dali koristat mozok....
najlosoto e da si igras so custvata na lugeto ...ako sakas ke sedis so nekogo i vo loso i dobro i vo bogato i siromasno ..ke se boris za toj so go sakas do smrt ane da ostavas na polovina pat rabotio i da begas od problemot ostavajki pozadi ....PUSTOS

ili nakratko receno
Дали би гледале само за ваше добро... Дали не би ви било гајле за другите, за нивните чуства????

kLiNkA напиша:
па мислев поише ко за другарството измешано со љубовта... Ти да пазиш да не повредиш некоја другарка, а после ко гром од ведро небо дознаваш дека таа се фатила со тој што ти се свиѓал, а се праела тоолку Фина, а сеа ко демек нишо не се десило (така лежерно си се понаша)... (и се тоа усште од порано, а она си ќутела)... Неодамна имав еден вид на ваква ситуација па ме наведе да размислувам...вие шо мислисте?
Аиии од вакви муабети веќе!:nesvest::star:
Не заебувам луѓе уште помалку другарки ниту пак тие мене. Ако зборуваш за раскинување, раскинувањето и не е заебување. Ама гледам ко за другарките да мислеше.. Се знае дека тој што го сака таа мене никогаш нема да ми се допаѓа. Не дека не смее, едноставно двете имаме скроз различни вкусови кога се во прашање машките. И аман .. колку години имате? Како може на двете да ви се свиѓа иста личност? Или сте толку многу добри другарки ”што ама баш се си кажувате” или едната на другата и се смее У фаца. Не можам да ве сфатам .. никогаш не ми се дешавале вакви срања.

Pa i u slucaj da primetam deka na drugar mu se sviga istata sto i mene ke se povlecam,sepak pobiten e toj

mRnO напиша:
Pa i u slucaj da primetam deka na drugar mu se sviga istata sto i mene ke se povlecam,sepak pobiten e toj
ali da razmisluvaa site kao tebe, sve ke bese Okey... ali za zal ne se site takvi

Обично со другарките немаме слични вкусови, најмалку исти ..уствари си имаме некое непишано правило дека кога некој на некоја од нас и се свиѓа тогаш автоматски другите неможат да го гледаат со такви очи ..така да никад не сум се нашла во таква ситауција да ме заебаат на таков начин ни па сум помислила некого да заебам така

ја бев од оние што несакаат да заебат апсолутно никого ама кога видов сеа дека сите се измениле т.е. сите сакаат на некој начин да си играат мајтап со тебе решив гадно да ги заебувам тие лицемери пошто го заслужуваат тоа.

Ja ne mozam da pocnam da zaebuvam,iako po se izglea toa ke bide dobro za mene

Nesto so nikogas ne bi napravila e da zeznam nekoj a pa najmalku drugarka,a i ne se desila obratnata situacija,mislam ako ne se smeta ona setam so drugarka mi po grad i gledam nesto so mi se sviga i tipkava si kuti i utre mi vika vidi so si kupiv i koga toa so sum i kazala deka mi se sviga,ama toa e sitnica :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom