Заебанции за политичари!:)

• Креатор на темата Креатор на темата Free
  • Време на започнување Време на започнување
сите сте/сме/се морони у тој случај...

Религиозен комуњар... е тоа е веќе оксиморон. :)

Такви се 99,999999999999999999 проценти у Македонијава.
До вчера комунисти денес слават празник верски

Просјак застанува пред зградата на Владата и вика:
- О боже, прати ми 100 евра.
И така на секои неколку минути. Кога на луѓето од Владата им здодеало да го слушаат, се договориле тие да му дадат пари. Испратиле еден службеник и тој му ставил на просјакот во раката 50 евра. Кога просјакот ги видел парите, почнал да вика:
- О Боже, зошто ми ги испрати по овие арамии, веднаш ми украле половина!

Џорџ Буш се враќал од ранчот во Тексас каде обично ги поминувал викендите. Го пречекал најблискиот соработник од обезбедувањето и му поднел извештај.
- Господине претседателе имам една добра и една лоша вест,која сакате прво да ви ја соопштам?
- Дај прво лошата.
-Господине претседателе во нашата престолнина се појавија некакви необични суштетства со несекојдневен лик и необична големина и невидена храброст. Би рекол дека се вонземјани, недопирливи, отпорни на куршуми а посебно за обележување е тоа што само што ќе помислиме дека ги имаме фатено тие постануваат невидливи за по пет минути пак да се појават зад нашиот грб.
-Добро рекол Буш. За тоа ќе разговараме подоцна.А сега која е добрата вест?
-Голтаат црнци и мочаат нафта!!!

Кој е условот за да бидеш член на Вмро?
- Да не можеш да кажеш Р. :baeh:

Отишле Груевски, Црвенковски и Ахмети по риба и ја фатиле златната рипка. Рипката ги замолила да ја пуштат, а таа за возврат ќе им исполни три желби.
Груевски: „Нека исчезнат сите сдсмоовци!“ - и желбата му била исполнета.
Црвенковски: „Нека исчезнат сите вмроовци!“ - и оваа желба била исполнета.
После ова Ахмети длабоко се замислил и рекол: „Донеси ми едно кафе!“

-Како на галено ја нарекуваат Бакојани?
- Бркојани

Зошто Никола Груевски се развел од првата жена?
- Кога отишле на гости кај бабата, она требела ориз и Никола рекол: Дај да тебам и јас.

Отишол Груевски на фризер и овај почнал да го шиша и почнал да го прашува се плашите ли госпоине од врачањето на Бранко?Груески не бе после 2-3мин овај пак се плашите ли од врачањето на Бранко?Груевски не бе и таке на секои 2-3мин го прашивал дал се плаши од Бранко а Груески одговарал дека не се плашел.Кога завршиле Груески го прашал фризеров зашто го прашувал на секои 2-3 мин дали се плаши од Бранко и фризеров му рекол затоа што кога го спомнував Бранко тебе ти се креваше косата и ја немав потреба да употребувам чешел

Виц, виц, али да не ја претераме! :nenene::nenene::nenene:

Бранко Црвенковски отишол кај Џорџ Буш да побара совет. Му рекол:
-А, бе Џорџ, како успеваше минатите години со толкава нација да се справиш. Јас со 2 милиона луѓе, една шака народ, па едвај се справувам...
Џорџ му вели:
- Најбитно е во земјата да имаш паметни луѓе на видни позиции. Еве сега ке го викнам Колин Пауел и ке ти покажам.
Доаѓа Паулел и Буш го прашува:
- Кој е син на твоите родители, а не ти е брат?
Пауел
одговорил:
- Па, тоа сум јас!
- Ете, гледаш, - му вели Џорџ на Бранко.
Бранко се врака во Македонија и решава веднаш да ја провери интелигенцијата на видните луѓе во Македонија. Го вика најпрво премиерот Никола Гревски и му го поставува истото прашање. Никола се мисли, се мисли и на крај го замолува Бранко да му даде едно два саата да размисли, па ке му одговори.
И така, не можејки да се сети на одговор, Никола решил да го праша градоначалникот Трифун Костовски за помош. Си вели, човекот е градоначалник, мора да знае. Кога му го кажал прашањето, Трифун му рекол:
- Па, јас сум тоа!
Никола, целиот радосен, се врака кај Бранко и му кажува дека го нашол одговорот и вели:
- Па тоа е Трифун, г-дине Бранко.
А Бранко, разочаран, му вика:
- Не е бе, грешка си. Тоа е Колин Пауел!!!
:pos::pos:

Како се поздравуваат во сдс(бјр)м
Сранко се врати
-навистина се врати
:helou::helou::helou::helou:
Што значи сдсм
Социјален дегенски сојуз на мајмуните

На Бране му се покачил шекерот и иде на доктор
Докторот: Бране, просто не ми се верува како може вака нагло да ти се покачи шеќерот!?!
Бране: врска неам докторе...
Докторот: Шо си правел?
Бране: Срам ми е да кажам..
Докторот: Мора за да дадам дијагноза...
Бране: Епа...и ја лижев на Шекеринска...
Докторот: Аха....
Бране: Кажуј лек сеа...
Докторот: Епа бране...лекот ти е да му го испушиш на Солана...

:pos::pos::pos:

Што му подготвила сопругата на Киро Глигоров, кога се вратил од болница после бомбардирањето?
- Бомбици:toe:

На Бране му се покачил шекерот и иде на доктор
Докторот: Бране, просто не ми се верува како може вака нагло да ти се покачи шеќерот!?!
Бране: врска неам докторе...
Докторот: Шо си правел?
Бране: Срам ми е да кажам..
Докторот: Мора за да дадам дијагноза...
Бране: Епа...и ја лижев на Шекеринска...
Докторот: Аха....
Бране: Кажуј лек сеа...
Докторот: Епа бране...лекот ти е да му го испушиш на Солана...

:pos::pos::pos:

:pos2::pos2::pos2::pos2:

Џорџ Буш дошол на посета во Македонија и како што е редот Бранко го однел на прошетка низ Скопје, се шетале, муабетеле и само гледаат човек како моча на улица, Буш извадил пиштол и го убил човекот. Бранко изнервиран го прашал зошто го убил човекот. Буш ладнокрвно му одговорил:
- Епа кај нас во Америка, кога ќе видиме некој човек како моча на улица го убиваме...
После некое време, Бранко ја посетил Америка... Се шетале по улица и гледаат некој човек како моча... Бранко го извадил пиштолот и го убил човекот за да му врати на Буш.
Следниот ден во весник:
"Убиен Македонскиот амбасадор во Америка."

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom