Задоволни ли сте?

• Креатор на темата Креатор на темата theTinule
  • Време на започнување Време на започнување
Гледам давате оцена кој колку е задоволен..

Па мојата оцена е 3+..Јебига може и подобро..

Ич не сум задоволен од самиот себе до сега не знам зошто ама не се чуствувам така 2ка накај 1ца.

Не сум задоволна во љубовта воопшто:uvo:се наогам во тежок период од кој не можам да излезам колку и да се обидувам...со школото ке видам наскоро...чист 1 сега за сега:toe:

ја сум... па и повеќе од задоволен... дури и презадоволен во овој случај.. иам све... барем сеа за сеа...

Со оглед на условите што ги имам за живот,неблагодарно би било да се жалам.
Имам супер семејство,доволно пари,не сум грда,не сум глупа...единствено нешто од кое не сум задоволна,е од некои мои постапки,или размислувања..
Знам еден куп луѓе што немат ни пола од тоа што го имам јас,а сепак се посрекни од мене,изгледа дека незнам како да уживам во тоа што го имам.
Оцена за мојот живот 4- сега за сега :)

На скала од 1-10, некаде 8,5-9. Има простор за мало подобрување, ама далеку од лошо. Сите потреби задоволени (физички, психички...), исполнет сум со тоа што го правам, задоволен со луѓето околу мене. Грев е да се жалам

Јас сум задоволна со тоа шо го имам и не жалам за тоа шо го немам затоа шо секогаш нешто ке ви фали во животот и ако размислувате за тоа шо ви фале ке го пропуштете тоа шо го имате

Јас сум задоволна со тоа шо го имам и не жалам за тоа шо го немам затоа шо секогаш нешто ке ви фали во животот и ако размислувате за тоа шо ви фале ке го пропуштете тоа шо го имате
Ама ако си задоволен со тоа што го имаш никогаш нема да се развиваш и искачиш погоре..
Сепак, умерено...Златна средина.
Се е релативно.

Да речеме дека сум задоволна.Ми се оствари сонот,се запишав таму каде што сакав,љубов имам сосема доволно,имам другарки на чија што помош можам да сметам во било кое време од денот,фамилијата ок ми е..
Може и подобро од ова,не викам не,ама кога ќе ми текне дека може и многу полошо,се повлекувам.Супер ми е вака,среќна сум и задоволна со себе и со тоа што го имам.:smir:

па сега се задоволувам ако се исполни тоа што го сакам а вака просечно 3 ка

хм..се обидувам да се задоволам ама ич не ми иде
во љубовта како да сум проколната,
животот-да ти ебам животов што го имам,
пари- ај ќе се најде неш,
единствено забавата ми е таман што сакам си правам..
и сега оди ти живеј и биди задоволен од нешто...ни едно машко не знае да те задоволи ко што треба:pos2:

Задоволен, да на одредени аспекти, на тоа што успеав да постигнам, но некои ствари сеуште треба да се постигнат, има уште бааги одење по тој пат. Задоволен сум и на сабајле коа ке се наспијам, ама не е тоа секој ден.
Такада овер ол задоволен оцена 13/19

задоволна сум од тоа што го имам и поседувам во животот имам семејство, топол дом ,пари да јадам да се облечам да прочетам, да се школувам... ги имам сите привилегии за нормален живот затоа и сум задоволна ...а и секој треба да биде ,бидејки коа ке рамислиме дека има мн луге бездоминци и никогаш немале нормалени живот со сложно семејство ,работа, корка леб, и кров над глава,никогаш не биле на журка и не знаат со е тоа дружење и пријатели мислам дека секој треба да биде благодарен на животот и да го цени она што му го пружил. :toe:

aaaa odam na kaj 4+ vo mementov mi e sup.. bar taka se 4ustvuvam..taman si se odmoriv kako so si planirav, se iznasetuvam i poveke od predovolno i toa e toa:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom