Zabranjena ljubav

• Креатор на темата Креатор на темата ^BarunO^
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
29 септември 2007
Мислења
325
Поени од реакции
0
Што мислите за хрвацката серија „Забранета љубов„

mnogu losa serija,pateticno scenario,akterite nemaat ne A od akteri,se na se uzasno,odvaj cekam da ja "skinat" od tv ekranite!!!

Па не се согласувам со претходните коментари, поради тоа што половината од актерите се почетници... иначе серијата ми е супер, само не ми се допаѓа тоа што ќе умре Даниел,а тој е еден од главните ликови... серијата ми е баш интересна

Дај бе нека умре таа Стела и Борна... И Златко... антипатични ми се. :)

mnogu losa serija,pateticno scenario,akterite nemaat ne A od akteri,se na se uzasno,odvaj cekam da ja "skinat" od tv ekranite!!!

ако а1 ги дава сите снимени епизоди до сега (околу 890) ќе мора да почекаш уште 2-3 години

Мене среќа А1 ми ја скинаа, па се не се замарам со тоа кој е жив и слично... Малце ме кочат за фудбал, али тоа е.. јбг

Актерите не знаат да глумат, точно. Колку само грешки има...ц ц ц ц, 20 грешки за 5 мин. гледање.
Глупости..

јас многу многу не се замарам грешки дали имало,или пак кој умрел.Само да се живи Петра,Ива,Ана и Тина и ништо друго не ми треба.

Па не се согласувам со претходните коментари, поради тоа што половината од актерите се почетници... иначе серијата ми е супер, само не ми се допаѓа тоа што ќе умре Даниел,а тој е еден од главните ликови... серијата ми е баш интересна

Ќе умре Даниееел ? :cry: :pos: Глупости.. а ја па рачунав на крај ќе испадне дека Даниел и Петра не се брат и сестра .. еее више :pos:

Серијата има севкупно 700 епизоди и сеуште се снимаат, ако добро се сеќавам - Muneca Brava имаше околу 300 епизоди и траеше рамно 1 година (е сега малку доаѓа необично ама изгледа даваа по 2 епизоди наеднаш, знам дека првата бројка на епизодите беше 3 :)) па пресметајте дека оваа ќе трае подолго од две години. Патем колку за информација, многу од ликовите ќе ги “снема“ од серијата (а Даниел ќе умре, да), меѓу кои: Ива, Нада, Борна, Игор, Стела, Стјепан, Даниел, Лана и Филипа.

Инаку ја следев во почетокот ама сега ми здодеа бидејќи нема крај!

Имам гледано преку сила 20 епизоди ама знам шо се дешава...Онаа шо ја дупи Даниел многу јебозовна ми е

Може грешка сум, ама нели у оваа серија Ке го има Тоше Проески?? Ако го има тогаш кога, оти не ми се гледаат сите .....еднаш неделно и си поврзувам.

Одлична серија.. Само што глумците не знаат да глумат ...

Што мислите за хрвацката серија „Забранета љубов„

ХрваТСката :)

Актерите не знаат да глумат.

Точно, како и секогаш од Crazy in Love :)

Имам гледано преку сила 20 епизоди ама знам шо се дешава...Онаа шо ја дупи Даниел многу јебозовна ми е

Пффф една јебозовност од тука до небо и назад (BORED)

Може грешка сум, ама нели у оваа серија Ке го има Тоше Проески?? Ако го има тогаш кога, оти не ми се гледаат сите .....еднаш неделно и си поврзувам.

Да, ќе го има мислам само во 1 епизода.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom