Duh.Novata licna karta:
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Duh.Novata licna karta:
![]()
Ќе те замолам јавно да се извиниш за муабетов, пошто првиот болдиран текст ги повредува моите религиозни верувања!
Вториот болдиран текст го контрираш со првиот, и докажуваш дека си прочитал, но не си дочитал ништо ниту од Библијата ниту од Куранот...
Најреален муабет... Ако некој не сака да ги почитува прописите за Македонски пасош... никој не го тера да вади, нели? :smir:
Жалосно е на што се научија одредени “патриоти“ ...
Поврзи го ова со првата реплика во постов... Страшно е што најголем дел од религиозните фантаици (во муабетов Муслимани, но истото важи и за Христијани, Евреи... сите) не се едуцираат од книгите во коишто се колнат, туку од филмови и чаршиски муабети на луѓе кои имаат тотално различна цел од прокламираната...
Bi bilo dobro ti da citash i ke svatish.
Prvo treba da svatish deka zoshto e stvoreno toa shamija.pa posle da zboruvame
Цитирам Куранот, жена треба да ги покрие срамните делови и влакна од телото.
Коса, брада, е срам? Брејнуошинг. Толкување на куранот кој како стигне, го прави исламот нешто што не е.
Ете јас така го имам сфатено зашто е сторено за шамијата, докажи ми дека грешам.![]()
A koj si ti da ti davam tebe hesap?
Па за ова ваљда треба да се земе пример од другите Европски земји на кои им правиме керела кои имаат муслимани и истото да се практикува и кај нас со што не би се разликувале. од Грманија Франција Англија
А до сега како се сликале тие жени??...
И ако до сега се сликале без шамиии не гледам зашто би им се дозволило да се сликаат со нив...Како и да е од ова може да избие некој поситен куршлуз ке не караат Фуере и Џилиен и на крај ако сакаат ке се сликаат и со маски Мики Маус.
Па би рекол само дека протестот за сликање со шамија е намерно организиран сега кога се знае дека со акцијата во Бродец некои "криминалци" се маскираа како жени па не би можеле да си заминат на Косово толку едноставно без да ги приметат на царина доколку не се слични како на фотографијата од пасошот.![]()
ABC, зар мислиш дека некој му треба пасош за ова. Денеска е полесно е да стигнеш у косово без пасош него да се преправиш у жена.
Најдобро е со "зуљуфи" и шешир како евреин па ќе имаш виза за каде што ќе посакаш,просто мижат кога им ги даваат.![]()
Novata licna karta:
![]()
Возачка ќе да е!
Мене повеќе ми личи на сообраќајна со слика на возилото.![]()
ahaha dobro ti bese ova druze.. me iznasmea!
Mi go zede zborot.....masa narod ovde pojma nema kako e toa ednostavna rabota........pola lovista i "rezervirani planinski predeli" vo MKD se 1000 pati ponedostapni...........a be parking plac ima pogolem nadzor.....!!!
Па цитирај нешто од куранот каква треба да биде фотографијата за пасош или други лични документи.Доколку го најдеш одговорот ќе ја прифатиме твојата исправна констатација.
Простак.Nesto malku OFF.........................a prifaka li nekoj na nekoja granica pasos so vakva fotografija??????....ili e ova uste edna metoda na pritisok...i povociranje fundamentalisticki nered....kako gradenjeto dzamii na sekoi 100 metra rastojanie od debelo armiran beton...????
Дефинитивно најглуп од сите.Абе видетеја на шо личи пингвинот(aрно рече АБЦ можи машки се) .....уште дискриминирана била.....![]()
јас мислам како гест за протест да ги запалат сите пингвински шамии пред внатрешни![]()
Демир Хисар.Абе етничко чистење само за ваквиве, друго ништо.
Простак.Ќе почниме сега со хулиганки да се сликаме како нинџи