"Заборавени" играчи

• Креатор на темата Креатор на темата The Dude
  • Време на започнување Време на започнување
Julius Aghahowa. Еден од најперспективните на времето, на Фудбал Менаџер го обожаваа сите, се запусти детето, не ни знам каде е сега.
Максим Тсигалко :)))) многу ветуваше хеххехе

Ги купуваш 2цата, плус Сергеј Никифоренко... и со кој сакаш тим... шампион си ХАХАХААХХАХА .. Ден денес го играм менаџеро.. неможам да го одвикнам.

Dominic Adiyiah - импресионираше со настапот за Гана за играчи под 20 години па дури и потпиша за Милан...изигра дури 0 натпревари :) смени многу тимови и сега читам дека играл за Арсенал Киев...значи пиши пропало од талентот.

повеќе легенди кои ја одбележаа минатата декада :cuc: :cuc:

Ги купуваш 2цата, плус Сергеј Никифоренко... и со кој сакаш тим... шампион си ХАХАХААХХАХА .. Ден денес го играм менаџеро.. неможам да го одвикнам.
И јас...со новиот апдејт и новите трансфери :)

Хммммм.....Чек да ми текне некој ептен заборавен.....Зарате демек ќе беше ѕвер ама слабо....од Челзи, Џоди Морис и Џон Харли :)

Aнтон Фердинанд,братот на Рио и Висенте во Валенсија што играше(Незнам моментално каде е) исто и Бараха.

И најверојатно и Раул Меирелеш ќе се најде на листава бидејќи е казнет со 11 натпревари неиграње.:D

Хммммм.....Чек да ми текне некој ептен заборавен.....Зарате демек ќе беше ѕвер ама слабо....од Челзи, Џоди Морис и Џон Харли :)
Харли моментално е играч на Портсмут
--- надополнето: 24 декември 2012 во 14:00 ---
Харли моментално е играч на Портсмут

http://en.wikipedia.org/wiki/Marjan_Altiparmakovski (Мацата)
Еден од најталентираните македонци на времето а и имав можност да играм неколку пати против него додека беше во Пелистер :D
Се надевам набрзо ќе најде нов клуб каде што ќе добива повеќе минутажа, бидејки сезонава гледам само 15 мин изиграл :cautious:
s_86775_128_2011_1.jpg

Иве Трифуновски исто кој беше избран за најдобар млад играч пред 4-5 години, не знам дали игра уште некаде, знам дека се повреди пред 2-3 години и потоа го снема.
426507_3415017458384_148179774_n.jpg

(Десно)
И репрезентативци што вреди да се спомнат: Илчо Наумовски и единствениот Горан Мазнов :D. За Илчо беа заинтересирани баѓи екипи ама си остана чоекот во Матерзбург :)
175px-Ilco_Naumoski_-_SV_Mattersburg.jpg
тој поглед :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom