"Заборавени" играчи

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
Julius Aghahowa. Еден од најперспективните на времето, на Фудбал Менаџер го обожаваа сите, се запусти детето, не ни знам каде е сега.
Максим Тсигалко :)))) многу ветуваше хеххехе
Ги купуваш 2цата, плус Сергеј Никифоренко... и со кој сакаш тим... шампион си ХАХАХААХХАХА .. Ден денес го играм менаџеро.. неможам да го одвикнам.

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
Dominic Adiyiah - импресионираше со настапот за Гана за играчи под 20 години па дури и потпиша за Милан...изигра дури 0 натпревари :) смени многу тимови и сега читам дека играл за Арсенал Киев...значи пиши пропало од талентот.

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.354
Поени од реакции
7.116
повеќе легенди кои ја одбележаа минатата декада :cuc: :cuc:

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
Ги купуваш 2цата, плус Сергеј Никифоренко... и со кој сакаш тим... шампион си ХАХАХААХХАХА .. Ден денес го играм менаџеро.. неможам да го одвикнам.
И јас...со новиот апдејт и новите трансфери :)

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Симао, Симоа Саброса. Рушеше на времето во Атлетико Мадрид.

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
Хммммм.....Чек да ми текне некој ептен заборавен.....Зарате демек ќе беше ѕвер ама слабо....од Челзи, Џоди Морис и Џон Харли :)

W

Werther

Гостин
Aнтон Фердинанд,братот на Рио и Висенте во Валенсија што играше(Незнам моментално каде е) исто и Бараха.

И најверојатно и Раул Меирелеш ќе се најде на листава бидејќи е казнет со 11 натпревари неиграње.:D

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Хммммм.....Чек да ми текне некој ептен заборавен.....Зарате демек ќе беше ѕвер ама слабо....од Челзи, Џоди Морис и Џон Харли :)
Харли моментално е играч на Портсмут
--- надополнето: 24 декември 2012 во 14:00 ---
Харли моментално е играч на Портсмут

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
http://en.wikipedia.org/wiki/Marjan_Altiparmakovski (Мацата)
Еден од најталентираните македонци на времето а и имав можност да играм неколку пати против него додека беше во Пелистер :D
Се надевам набрзо ќе најде нов клуб каде што ќе добива повеќе минутажа, бидејки сезонава гледам само 15 мин изиграл :cautious:

Иве Трифуновски исто кој беше избран за најдобар млад играч пред 4-5 години, не знам дали игра уште некаде, знам дека се повреди пред 2-3 години и потоа го снема.

(Десно)
И репрезентативци што вреди да се спомнат: Илчо Наумовски и единствениот Горан Мазнов :D. За Илчо беа заинтересирани баѓи екипи ама си остана чоекот во Матерзбург :)
тој поглед :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom