Забава на Архитектонски факултет - 21.XII.2007

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.167
Поени од реакции
702
Сосема накратко, бидејќи верувам дека веќе сте чуле за одличните забави кои ги организира Архитектонскиот Факултет во Скопје...

На 21 декември, со почеток во 21:00 часот, во големата сала на нашиот факс ќе се одржи Предновогодишна забава.

I shall say no more... Клучните зборови се болдирани.

Дојдете за да не ви раскажуваат.

Ијааа, добра можност за мојата прва студентска журка! Таму сум!:)

Да добри се секоја година им одам има атмосфера,евтино пиење онака лабаво да се издуваш супер е...чекај те ме и јас доаѓам :je:

:vozbud:На Архитектонски:vozbud:Морам да бидам таму,ем зашто ми е на 2 минути од дома,ем зашто таму ми студира другарката.Журка,журка:igra:

Најверојатно и ја улетувам у петок. Си ју дер. :)

Хмм... ја уште не сум бил на студентцка забава, а и оваа ќе ја пропуштам, сабота на работа.. ноќта на драм ен бејс :je:

:vozbud:На Архитектонски:vozbud:Морам да бидам таму,ем зашто ми е на 2 минути од дома,ем зашто таму ми студира другарката.Журка,журка:igra:

ДА дојдете сите ве чекаме со нетрпение!!!!! ке биде ЖУРКААААААА!!!!!

Ред да ме побараш, да те видам, изгледа комшики ке излеземе....

Петак, дан за метак :vozbud:

Напомена - Забавата ќе е подобра него што плакатот може да направи да помислите :pos:

plakatru9.jpg

Ц, ц, ц....кај е Кајгана во медиумски покровители?
Корумпиран ни е сојузот :pos:
Брејк ни е доминантен сопственик на акции :kajg:

Грешка, Даре.... ај ќе напраам јас плакат сега :pos:

Плакaтов само го потврдува мислењето кое го имаме ние од ликовната академија за вас архитектите...Не сте креативни, нит уметнички надарени. Не знам по која грешка уопште учиме за архитетонски остварувања по историја на уметност:icon_lol::icon_lol::icon_razz...Just kiddin':smir:

Anyhow, ќе ви дојдам на журкава:pipi:

Плакaтов само го потврдува мислењето кое го имаме ние од ликовната академија за вас архитектите...Не сте креативни, нит уметнички надарени. Не знам по која грешка уопште учиме за архитетонски остварувања по историја на уметност:icon_lol::icon_lol::icon_razz...Just kiddin':smir:

Anyhow, ќе ви дојдам на журкава:pipi:

Плакатов ни го правеа колегите од градежен факултет..поради пребукираност ние ја спремивме само позадината. Изборот на фонт и композиција им го доделивме ним, во знак на добрососедски односи :pipi:

Енихау, те очекувам утре. Ве очекуваме сите :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom