За жените: Какви мажи ве привлекуваат?

• Креатор на темата Креатор на темата BusHav
  • Време на започнување Време на започнување
Priznaj nemas BMW nitu si se vozel vo nego ...

Normalno da se palat i na toa , toa ti e ko bonus oprema

Не се палат СИТЕ жени на БМВ.
Тргам од себе. Јас не сум фан на автомобили, ниту знам марките да ги разликувам и не ни сакам многу многу возење, така што ако има некој кола тоа си убаво за него, мене тоа не ме интересира.

Не се палат СИТЕ жени на БМВ.
Тргам од себе.Јас не сум фан на автомобили,ниту знам марките да ги разликувам,и не ни сакам многу многу возење,така што ако има некој кола тоа си убаво за него,мене тоа не ме интересира.

Da be ti si svetica se palis na onie sto imaat raskantan tocak i ziveat pod most ...aj ne prodavaj lazen moral keve ti Milunke

Da be ti si svetica se palis na onie sto imaat raskantan tocak i ziveat pod most ...aj ne prodavaj lazen moral keve ti Milunke

Не, не продавам лажен морал, а ти мене не ме знаеш за да можеш да ми судиш.
Јас имам Југо ако толку те интересира и си се гордеам со него и иначе не се замарам со автомобили, затоа што немаат никакво значење во мојот живот освен да ме однесат од една до друга дестинација.
Не ме интересираат момци со автомобили, не ни сакам да имаат автомобили. Ниеден дечко мој до сега немал кола, ниту па ми значело нешто тоа ако има или ако нема.
Чувствата се битни, карактерот, не некоја скапана глупава кола.

Крејзи, гледаш дека само те провоцира, не се нервирај :)
И Брн провоцира и Винстон.

Винстон, дај бе не спамирај. Аман веќе.

Колку би бил поубав светот кога не би постоеле шовинисти и кога жената не би се третирала како додатна опрема во кола.

Мене не ми значи колата,зошто навечер кога ќе легнам нема таа да ме натера да свршам.

Sto ste be takvi bez vizija sakav da kazam

primer :

zamislete

dvajca braka bliznaci ednojajcani ist izgled, isto ponasanje ist muabet

edniot bez kola zivee pod most nabrkan od doma

a drugiot

ima BMW ?

Koj ke go izberete ?

Toa e dopolnitelna oprema aman "tupsoncinja "

Крејзи, гледаш дека само те провоцира, не се нервирај :)
И Брн провоцира и Винстон.
Провокацијата во мојот пост е секундарна.
Тоа што го реков а апсолутно точно, мајка природа не прави такви. Мене ми е чудно како секоја девојка овде кажува дека не ја интересира ништо материјално, но кога ќе видат типац со луксузен автомобил(да не биде бмв) одма фрчат коментари леле каква кола вози овој, а во глава си размислуваат како да омажат некој таков без разлика дали е најголемиот ретард на светот.

Сите жени имаат свој спецификации за мажи и сите се различни, но има една општо прифатена а таа се однесува на мојте два поста погоре.

Sto ste be takvi bez vizija sakav da kazam

primer :

zamislete

dvajca braka bliznaci ednojajcani ist izgled, isto ponasanje ist muabet

edniot bez kola zivee pod most nabrkan od doma

a drugiot

ima BMW ?

Koj ke go izberete ?

Toa e dopolnitelna oprema aman "tupsoncinja "
Глуп виц. Со ајкулите е подобар. Две сестри ајкули идентични. Исти/исти во се. Ама кога ке се тркале едната секогаш била побрза од другата.
И така еднаш едната ајкула ја прашала другата:
Зошто кога сме исти, потполно идентични секогаш ти сепак си побрза од мене, а ова другата и одговорила само: ееееееееее.

Докажав нешто со вицот. Не. Па ни ти со примерот. :pos:

Провокацијата во мојот пост е секундарна.
Тоа што го реков а апсолутно точно, мајка природа не прави такви. Мене ми е чудно како секоја девојка овде кажува дека не ја интересира ништо материјално, но кога ќе видат типац со луксузен автомобил(да не биде бмв) одма фрчат коментари леле каква кола вози овој, а во глава си размислуваат како да омажат некој таков без разлика дали е најголемиот ретард на светот.

Сите жени имаат свој спецификации за мажи и сите се различни, но има една општо прифатена а таа се однесува на мојте два поста погоре.

Ако е општо прифатена не значи дека се однесува на СИТЕ девојки. И не секоја девојка кога ќе види убава кола коментира и се врти по неа.
Едноставно правите преголеми генерализации со кои не можам да се сложам.
А да, иначе машките повеќе ги привлекуваат празноглави девојки кои најбитно нешто им е материјалниот статус на дечкото со кого излагаат, не знаат две реченици да сврзат, но затоа се згодни, убави и сите машки по нив се вртат. Потоа некое машко ќе се изгоре од таква типка и на секаде ќе збори дека женските сакаат коли, што не е точно.

Da , ama mojata edna ajkula vozi BMW ima razlika ako se prais ne ja gledas i ne sfakas poenta cepi se i nataka :tapp:

Dakle ne se bas identicni moite ajkuli ednata ima dopolnitelna TURBO oprema

Па тоа не е до жената, што туку гачкате тука...

И на вас да ви дојдат две близначки едната со BMW другата од под мост вие таа од под мост ќе ја земете нели?

Ne , nie sme fer ke ja zememe taa so pogolemite cicki :pos2:

Odnosno garantiram ke ja zemat taa sto e podobra u krevet 95% sum siguren , maskite i zenite se razlicni

Al ako i tamu se isti e jebiga toash BMW bi izbrale mazite , mada ja bi ja zemal taa sto zivi pod most ovaa so BMW ke mi azdisue ...

... Тоа што го реков а апсолутно точно, мајка природа не прави такви.

... а во глава си размислуваат како да омажат некој таков без разлика дали е најголемиот ретард на светот.
Ај вака, да не ти го цитирам цел пост.

Самите си наметнувате вакви мислења и на крај излегувате жртви. Испаѓа дека добрите момци со скромен 101 остануваат сами, бидејќи сите жени се лепеле на скапи коли и длабок џеб. А од друга страна, пак, испаѓа дека мажите што се побогати дека се ретарди, ама имаат среќа да бидат постојано опкружени од жени.
Генерализацијата не ја направив јас сега, вие ја правите:)

Инаку, не знам зошто се замарате со тоа што сакале девојкиве, на какви мажи се лепеле, мажите што имаат повеќе пари каква среќа имаат и сл., да не набројувам. Гледајте си вие што ќе одберете и со каков партнер ќе си бидете. И ако ви е воља, плашете си се дали девојката ве сака затоа што имате во гаража две (три, пет) убави коли.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom