За жените: Какви мажи ве привлекуваат?

• Креатор на темата Креатор на темата BusHav
  • Време на започнување Време на започнување
dobar karakter i cvrst ,da e lav nadvor a mace vo krevet ,da ne pie pusi mnogu i da znae da se ponasa,da ne e primitiven ,interesen da e ,i da me sakam epten da nemoze glava da digne od mene,podrska i razbiranje da znae da dade., vreden , cesen i cist da e i toa.

Sakam obicni maski, skromni so ne se furaat mnogu, so crna kosa i temno kafeni oci, da ne se debeli ama da ne se ni slabi mnogu, da imaat smisla za humor, da ne bidat narcisi, da znaat da te soslusaat i razberat, i normalno da znaat da procenat licnost...

A parite kako so mislat nekoi gore ne mi se voopsto vazni barem ne mene toa definitivno.Parite doagaat i se trosat no karakterot zaskekogas ostanuva...
a i ne sakam stvarno amski so imaat pari-se furaat, narcisi se, si mislat se moze da kupat so parii mn se arogantni(ne vikam deka takvi se poveketo ama gi ima)...definitivno ne sakam takvi maski...
Se so e preterano ne e dobro...

Ashton Kutcher...moze da e povisok, podolga kosa no so istiot humor i detski retardacii..
A zaboraviv..da e singl :cheeky2:

секогаш ме привлекувале темни машки,црна косичка и темни очи,темен тен...со брадичка,пуна уста...мх,мх,мх...
не сакам кремци и типци шо се облакаат во розева кошула и бели пантолони...:nenene:
на машките поубаво им стои црно,особено ако имаат темен тен:nesvest:
што се однесува у карактер...
па ме привлекле машки што не одговараат на горе наведеното затоа што имале смисла за хумор,имале капацитет на интелигенција и ми кажуваат работи кои за мене се нови,непознати...нивни интереси и сл....
мое мислење и искуство,кога ќе видиш машко и не ти се свиѓа-надворешен изглед,а ќе напраиш муабет со него и ќе биде интересен/паметен/духовит...некако станува поубав....:toe:
иначе сакам и машки што се саркастични(пример чендлер од пријатели не е убав ама ме привлекува неговиот сарказам,го обожавам само за тоа)
некој што би имал моќ над мене,некој што би ме одтаил без зборови ...дури познавам еден таков форумџија ама не кажуам кој е:nenene:
едит: кооолку само не ми се битни парите
релативна работа
денес имаш утре немаш

Ме привлекуваат машки со кои ми е пријатно да седам, убаво ми е во нивно друштво. Машки што знаат да ме насмеат, харизматични и шармантни. Машки со добар, фокусиран поглед и израз на очите.
Шаблон за изглед немам, немам определена слика.

Ми се смеат коа ќе кажам дека сакам кога мажот носи капут во зима:)
Сакам мажи со смисла за хумор, интелект и чувствителност(не лигавост), и кога оди да остава впечаток на лидер...Харизматичен, музикален...Сето ова ме влече:)

Crn, Svetli ochi, kratka kosichka so takvo nekoe punk frizurche....da si bide taka slabichok ali umereno nejkam nabildani... smisla za humor ->sekako:) da ne bide miren i mek u dusha...visok...stil..shto znam..ne bi mi smetalo da e panker ali bolje nekoj popribran....da se oblaka u poshiroko...ii da bide dobar so mene...nemora da me saka ke go nateram vaka taka:) iiii toa..... :wink:

WOW јас па мислев само на BMW-иња во комбинација со златна кредитна и кеш ко за на ибица се палите.
Сиве овие години во заблуда живеев, боже спаси ме.:nesum:

burn84 напиша:
WOW јас па мислев само на BMW-иња во комбинација со златна кредитна и кеш ко за на ибица се палите.
Ова се подразбира.
Се друго е само плус.
Спасен си:pipi:

А па се палиме и на тоа ама само се палиме нишо поише. Не го употребуваме зашо нема вкус... :back:

Иначем ја се палам на различити, од крајност до крајност само битно да не слуша турбофолк, да не е папучар, да не е лигуш и простак, значи да знае да состави бар две реченици, да има самодоверба и да знае да ме насмее.

И да има BMW- црно по можност... :baeh:

Жените BMW-то и парите ги сметаат за физичка карактеристика кај мажот.:pipi:
Може да се каже, дебел е, ама има убави очи и прекрасно BMW.
Колку ли прекрасно звучи во реченица.:vozbud:

Шо си се фатил па ти за тие со BMW ... :pos::pos:

Прифаќаме и друга кола.... :pos:

Па јас сакам шарен со цветчиња највеќе....

А инаку сакам маж во правата смисла на маж(не дебел со бемве и убави очи) туку машко, со брадичка, незабричен ни под мишка ни на нозе да се разликуваме малку де!

А па се палиме и на тоа ама само се палиме нишо поише. Не го употребуваме зашо нема вкус... :back:

Иначем ја се палам на различити, од крајност до крајност само битно да не слуша турбофолк, да не е папучар, да не е лигуш и простак, значи да знае да состави бар две реченици, да има самодоверба и да знае да ме насмее.

И да има BMW- црно по можност... :baeh:

Шо ќе ти е со две реченици, на третата ќе треба да му шепкаш. :pos:

Иначе за мене е доволно само да биде дебел, нек го има, BMW-то не мора! :icon_razz

Priznaj nemas BMW nitu si se vozel vo nego ...

Normalno da se palat i na toa , toa ti e ko bonus oprema

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom