За жените: Какви мажи ве привлекуваат?

• Креатор на темата Креатор на темата BusHav
  • Време на започнување Време на започнување
Да знае да лаже, да знае да чита меѓу редови да знае да направи да се почуствувам сигурна до него......малку се такви :)

Да знае да лаже, да знае да чита меѓу редови да знае да направи да се почуствувам сигурна до него......малку се такви :)
може да знам зашто ти е тип што знае да лаже?:helou:

Сите постови на темава се вртат околу едно исто... Со исклучок на девојката која смета дека убавината е пролазна работа и дека и е важно типот да биде финансиски осигуран, за да се има за сметки:)

Важна ми е физичката убавина, но не се водам само според тоа. Доволно ми е да знам дека ме сака, ме цени и почитува ваква каква што сум.
Си го имам јас вистинскиот маж до мене.:pipi:

може да знам зашто ти е тип што знае да лаже?:helou:
Прво да расчистиме во каква смисла е тоа напишано. Да точно е дека сакам дечки што знаат да лажат и посебно ги почитувам но тоа не значи дека би лажеле и дека кога ќе ми рече дома сум значи дека не е дома.
Тип на девојка сум што сака предизвици, значи мене нема да ме задоволи кога некој ќе ми рече да или не ами ќе ми го сврти паметот ако ми одговори со прашање затоа што јас лично сум таква а и се случува често лажам во сметка на шега и нешто шо не поврзува емоции. Тип што знае да лаже исто така ќе се снајди во секоја ситуација која му претстои без разлика дали лаже или кажува вистина. Едноставно ги сметам како поинтересни и поснаодливи. И да резимирам: не сакам тип, лажго ами сакам тип што е спремен да лаже

П.С. нема потреба од хелоу емотки моето мислење е мое јас си се носам со него :smir:

Сакам машко кое е силно,кој ќе ме крене кога ќе бидам слаба,кој ќе ми обезбеди сигурност.По природа сум емоционано несигурна,плашлива,ми треба некој кој ќе ме охрабри,кој ќе ми помогне да застанам сигурно на две нозе.
Машко кое ќе ми биде поткрепа,покрај кој ќе се чувствувам заштитено и сигурно.
Човек во кој ќе имам доверба,кој ќе знае како да ме насмее и кога не ми е до смеење.
Човек кој нема да се плаши од своите емоции.
Човек кој ќе биде амбициозен,паметен,смирен.
Пред се да биде искрен,дури и за најмала ситница.
Воспитан,да знае што сака,да не се плаши да сонува.
Човек кој не бега од проблемите.

И така натаму...

Штета што такво машко не постои.:)
Или сеуште го немам запознаето.:)

За мене лично би сакала машкото да ги има следниве карактеристики( не дека овие карактеристики го прават вистинско машко,но го прават винстинско машко за мене):
-да е симпатичен или пак да има шарм..
-да има убави очи
-да е романтичен
-да знае да изненадува
-да е паметен
-по малку да е откачен
и сега за сега само толку се сетив..ако се сетам на уште нешто ќе пишам...

Како Супермен.

Шо напрајвте бе реферати.
Скратете то цртичките. :)

Кога ќе го гушнам да се осетам малечка; кога ќе го погледнам во очи да се изгубам; да ме насмее до болки во стомакот:); да не се плаши да ми ги избрише солзите(или едноставно да седи до мене и да ќути); да знае да изненади; да знае кога треба да биде нежен, а кога да ме удри од ѕид; да биде внимателен, ама НИКАКО лигав плачко; да не е пораснато детето во него, а сепак да гази цврсто на земја и да биде зрел и спремен за сите предизвици што ќе му ги донесе животот.

Сакам машко кое е силно,кој ќе ме крене кога ќе бидам слаба,кој ќе ми обезбеди сигурност.По природа сум емоционано несигурна,плашлива,ми треба некој кој ќе ме охрабри,кој ќе ми помогне да застанам сигурно на две нозе.
Машко кое ќе ми биде поткрепа,покрај кој ќе се чувствувам заштитено и сигурно.
Човек во кој ќе имам доверба,кој ќе знае како да ме насмее и кога не ми е до смеење.
Човек кој нема да се плаши од своите емоции.
Човек кој ќе биде амбициозен,паметен,смирен.
Пред се да биде искрен,дури и за најмала ситница.
Воспитан,да знае што сака,да не се плаши да сонува.
Човек кој не бега од проблемите.

И така натаму...

Еве и ова го сакам.Посебно важи за болдираното.

Штета што такво машко не постои.:)
Или сеуште го немам запознаето.:)

Постои- постои :helou: и такви машки постојат само што јас се сомневам дека ќе добијам некој таков :pos::pos:.

-Да има цврст карактер,да знае да си ги одбрани ставовите
-Да биде културен,не да се понаша како сељак или како најголемиот фраер у градот,да си се понаша на ниво
-Да не ми иде се по мој ќејф(да не биде тоа со летечкото магаре,како што објасни Д Годес)
-Да ме сака -Да ме почитува
-Да има доверба во мене
-Да има почит кон моите најблиски
-Да биде убав
-Да биде образован
-Да води сметка за себе(хигиена,изглед итн итн)
-Да има смисол за хумор и да не ќути
-Да не ми праќа смс-и со глупава љубовна содржина и да не ми кажува по 100 пати на ден дека ме сака
-Да имам слобода( у смисол да можам сама да излезам со друштво,без да ми прави проблем)
-Има уште...

Ако најдам ваков ве частим

Имам едно прашање (пред се до авторот на темата): дали вистинско машко = совршен партнер?

Имам едно прашање (пред се до авторот на темата): дали вистинско машко = совршен партнер?

Прашањето беше и сеуште е "Што е СПОРЕД ВАС ВИСТИНСКО МАШКО"... Со оглед на тој СПОРЕД ВАС делот, значи дека тоа е тоа што го сметаат за вистинско машко а следствено на тоа и машко кое би сакале да го имаат за партнер... Јел`смо се разумели?

Вистински МАЖ е оној кој може да ме истрпи кога и на самата себеси сум си неподнослива.

superman-thegreateststoriesevertold.jpg

Типот што ќе ме носи во болница кога ќе имам породилни болки и ќе биде таткото на моето дете.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom