burn84
Говорете Македонски
Сума сумарум, се се сведува на ова.Вистински МАЖ е оној кој може да ме истрпи кога и на самата себеси сум си неподнослива.
Жеите ни сами не се разбираат а очекуваат мажите да ги разберат, ваљда тука с гледа кој е маж.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сума сумарум, се се сведува на ова.Вистински МАЖ е оној кој може да ме истрпи кога и на самата себеси сум си неподнослива.
:pos2: Е и ова е до некаде многу битна работа која треба да се бара во вистинскиот или совршениот :smir:Вистински МАЖ е оној кој може да ме истрпи кога и на самата себеси сум си неподнослива.
Da,ama ti so mozis da ponudis??За мене лично би сакала машкото да ги има следниве карактеристики( не дека овие карактеристики го прават вистинско машко,но го прават винстинско машко за мене):
-да е симпатичен или пак да има шарм..
-да има убави очи
-да е романтичен
-да знае да изненадува
-да е паметен
-по малку да е откачен
и сега за сега само толку се сетив..ако се сетам на уште нешто ќе пишам...
Da,ama ti so mozis da ponudis??
Ima nekoja posebna specijalnost vo tebe?!odnosno se bara reciproritet...
Da,ama ti so mozis da ponudis??
Ima nekoja posebna specijalnost vo tebe?!odnosno se bara reciproritet...

Сума сумарум, се се сведува на ова.
Жеите ни сами не се разбираат а очекуваат мажите да ги разберат, ваљда тука с гледа кој е маж.
И кажи после како иронично звучи кога со саати го дрват дека се искрени и сакат искреностНе тоа сума сумарум можеби би требало да изгелда како : "Трпете не....па после ние ќе ве наградиме у кревет" ....цел живот со поткуп лажи и превари...хахах...абе лисици се нема шо..:pos2:

,da bide samostoen,da znae sto saka,da mi kazuva i pokazuva deka me saka(ali ne premnogu da me davi so toa 24 saati na den deka me saka)toa mi teknuva sega za segaНе тоа сума сумарум можеби би требало да изгелда како : "Трпете не....па после ние ќе ве наградиме у кревет" ....цел живот со поткуп лажи и превари...хахах...абе лисици се нема шо..:pos2: