Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
па шо чекаш де?ThA-BiTcH напиша:Добро еејј
сликава е одвратна, не заслужува да биде тука...
бљак
Па не си ја видела новата тема на Да бич.. затоа си збунета! Половите на луѓето во светот преку ноќ се менуваат.. ништо чудно и тебе пенис да ти пораснал.:wink:MarthaGraham напиша:Зајчицата.. абе многу е плава некако:icon_eek: А и позгодна ми стои од мене, не.. ова некоја друга ќе да е.![]()
А за кучето имаш право, личи малце на мене (не беше тоа уствари она творчето?)... само кога ми пораснало куре не знам, тој детаљ малце ме буни :raz:
Мада... сликава е чиста апстракција, повисоко ниво на уметност, затоа и реков, можни се разни толкувања.
The`bItCh напиша:Па не си ја видела новата тема на Да бич.. затоа си збунета! Половите на луѓето во светот преку ноќ се менуваат.. ништо чудно и тебе пенис да ти пораснал.:wink:![]()
Торчо, ти некако најпојќе и попојќе ми личиш на марсовецон.Toreador напиша:Јас да ќе сум петелов...да преварам додека друг не го зел...![]()
Garfield напиша:Торчо, ти некако најпојќе и попојќе ми личиш на марсовецон.![]()