За убавите девојки и ебачите од форумов...

• Креатор на темата Креатор на темата gOJDO
  • Време на започнување Време на започнување
Добро еејј
сликава е одвратна, не заслужува да биде тука...
бљак

ThA-BiTcH напиша:
Добро еејј
сликава е одвратна, не заслужува да биде тука...
бљак
па шо чекаш де?
штом не ти се допаѓа, бриши ја!:blabla:

MarthaGraham напиша:
Зајчицата.. абе многу е плава некако:icon_eek: А и позгодна ми стои од мене, не.. ова некоја друга ќе да е. :icon_lol:
А за кучето имаш право, личи малце на мене (не беше тоа уствари она творчето?:icon_lol:)... само кога ми пораснало куре не знам, тој детаљ малце ме буни :raz: :icon_lol: Мада... сликава е чиста апстракција, повисоко ниво на уметност, затоа и реков, можни се разни толкувања.
Па не си ја видела новата тема на Да бич.. затоа си збунета! Половите на луѓето во светот преку ноќ се менуваат.. ништо чудно и тебе пенис да ти пораснал.:wink::pos:

The`bItCh напиша:
Па не си ја видела новата тема на Да бич.. затоа си збунета! Половите на луѓето во светот преку ноќ се менуваат.. ништо чудно и тебе пенис да ти пораснал.:wink::pos:

Ау! Имаш право :icon_eek:. И како да идам сеа да спијам? Којзнае во каква полова состојба ќе се разбудам утре, може и мене ќе ме фати некоја таква клетва како таа сиротата па ќе станам chick with a dick. Скраја да е пу пу:se_ molam

Garfield напиша:
Торчо, ти некако најпојќе и попојќе ми личиш на марсовецон. :pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Јас гледам само еден мачор на сликана..... :kajg:

Ти гледај, ама гледаш ли како клецка, а??

Него, јас си одбрав кој сум, пред тебе и сите, нема назад.

karvanot si mine , kucinjata si laat, itn, ...

Mi se dopadna zabeleskata na Toreador, za porano mesto da si fati, kako da ke e ,, od stara majka dete,, dobro vospitano, za u sekoja prilika

сирото марсовчето какво, за греота. Во секој случај се изнасмеав на сликава!

Ја жалам зајачицата...:pos::pos::pos:

Шмрк, Шмрк и после оваа слика ке биде НУЛА во однос на тоа што Dog`y ке го гледа, а полошо од моменталнава комбинација АМИН.
Па сега кој ке биде кучето ?

Јаооо, каква оргија!
:pos::pos::pos::pos:

Најзакон се зајко и кучето.
:pos::pos:

Педерска оргија со една цура па уште си се карате кој е кој мрш бе се педеришта

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom