За што Владата ми ги троши парите? Видете сами!

• Креатор на темата Креатор на темата GRUNGE
  • Време на започнување Време на започнување
Ajde kazhi mi shto dobro ti kje vidish i koja korist od ovie karikaturi narecheni "skulpturi" ? I shto e tolku dobroto vo tie skulpturi?A posebno za ovie od Blagojche Panovski,Vele Trajchevski i Kaster.

И уште нешто... На пример, за генерал Кастер знам дека бил познат по тоа што убивал многу индијанци, но дали некој знае по што се познати Благојче Пановски и Веле Трајчевски... Освен по тоа дека и за нив двајца ќе има споменици... На Google нема апсолутно ништо за нив двајца!
ke ima? hahahahaha a sto tie tebe toa vazno ? neka ima i na tom i jery ako sakaat:) ti napravimu na branko spomenik nemam protov ama ic. i pari keti dadam od crn mermer ako treba ke mu napravime aman samo da se spasime :)

До следните парламентарни избори ако се продолжи вака, ќе се потрошат околу 12 милијарди евра. Тоа е огромна сума пари.

E ajde kazhi mu toa na fanatic i kazhi mu kolkava glupost shlaknal na forumot prethodno.Posho vika ok bilo i deka toa go pravi pogolem Makedonec.Neverojaten kiks!

Не работата дали се малку или многу, туку дали во државата (ќе) се случуваат позитивни промени вредни 12 милијарди евра.

Не работата дали се малку или многу, туку дали во државата (ќе) се случуваат позитивни промени вредни 12 милијарди евра.
Живи ќе бидеме па ќе видиме.

promenite se vekje realni i vidlivi.najvaznoto nesto e da go snema branko . bez nego ke bide mnogu polesno za site.

Живи ќе бидеме па ќе видиме.

Дел од тие 12 милијарди евра веќе се потрошени. Да те потсетам, ВМРО-ДПМНЕ е партијата што го прави буцетот трета година по ред.

promenite se vekje realni i vidlivi.najvaznoto nesto e da go snema branko . bez nego ke bide mnogu polesno za site.

Реков големи позитивни промени (капитални инвестиции) како резултат на огромните суми пари што се трошат.

Дел од тие 12 милијарди евра веќе се потрошени. Да те потсетам, ВМРО-ДПМНЕ е партијата што го прави буцетот трета година по ред.
Го знам тоа незнам за другите ама мене лично ми е подобар животот под оваа власт,покрај сите мани глупави казни се и сешто материјално подобро стојам(имам повеќе пари).Е сега за судството има парница во суд која што лично ме засега и си трае со години,четири премиери се сменаа,судијата пензија ќе земи,то е то:toe:.

Dali se soglasuvate namaluvanje na bugjetot za polovina i polovina administracija doma? ili isti bugjet a administracijata doma, sto dobivame dupla plata za administrativcite epten najdobra vlast.:vozbud:

Го знам тоа незнам за другите ама мене лично ми е подобар животот под оваа власт,покрај сите мани глупави казни се и сешто материјално подобро стојам(имам повеќе пари).Е сега за судството има парница во суд која што лично ме засега и си трае со години,четири премиери се сменаа,судијата пензија ќе земи,то е то:toe:.
Tuka nemas sansa sudiite sesuste se delegirani od sdsm OD 1995 GODINA. niv i gospod nemozeda gi smeni.

Добро сум материјално побогат,ама не сум многу посреќен и тоа не е до властта или опозицијата тоа е лично до мене.Инаку за кампањиве капа им симнувам на лицата задолжени за јавни односи мајстори се на занаетот.А тоа дека коштаат коштаат,ама позитивните пораки подобро одекнуваат од негативните.

Отворето го срцето!

(имено оваа кампања е со позитивен ефект и кон опозицијата затоа што не учи дека треба да покажеме толеранција и кон тие криминалци и разнебитувачи на Мк :pipi:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom