За што Владата ми ги троши парите? Видете сами!

• Креатор на темата Креатор на темата GRUNGE
  • Време на започнување Време на започнување
pa slobodno napravi go ti toa otvori tema elaboriraj i kritiziraj, btw da ne te zasegna od vladava izjavata na jankulovska deka kako partija desno od centar ne priznava topli brakja i sestri pa ti treba prostor za plukanje sega ( aludiram na tvojot nick) )))))))

Погледни се малку во огледало..
Поглуп коментар на форумов не сум видел...
Елаборирај со факти - тебе ти фали некоја гарант (такви ко тебе би требало да се укинат со генетски закон)

п.с. пишувај на кирилца морону..

Има ли уште луѓе кои го подржуваат ваквиот начин на трошење на парите - народните пари?

Во моментов гледам еден јавен оглас на Канал 5 кој трае веќе 5 минути со тенденција да продолжи и се обидува на некаков начин да испере што е можно повеќе мозоци без никакво образование во оваа наша напатена Македонија.

До кога бре луѓе оваа власт ќе се храни со лажење на простиот човек кој нема никаков интелект, не знам. Тешко Македонија со овие.

Погледни се малку во огледало..
Поглуп коментар на форумов не сум видел...
Елаборирај со факти - тебе ти фали некоја гарант (такви ко тебе би требало да се укинат со генетски закон)

п.с. пишувај на кирилца морону..

tebe so ne ti e jasno?

so fakti da elaboriram zasto izbral/a nekoj/a da ima nick lezbiangirl?

a kako jas pisuvam toa e moja odredba, btw vo 3 odd se uci i makedonski na latinica btw

p.s. a se soglasuvam deka mi fali nesto tuka si vo pravo

Има ли уште луѓе кои го подржуваат ваквиот начин на трошење на парите - народните пари?

ја НЕ!!!

Кога им кажував на луѓе од Храватска, Србија , Америка за рекламите на маркетинг агенцијата наречена Влад на РМ имаа само еден збор- фашизам.

tebe so ne ti e jasno?

so fakti da elaboriram zasto izbral/a nekoj/a da ima nick lezbiangirl?

a kako jas pisuvam toa e moja odredba, btw vo 3 odd se uci i makedonski na latinica btw

p.s. a se soglasuvam deka mi fali nesto tuka si vo pravo

Со инка не влегува - барем се согласи дека си фаличен...

Јас сум строго против вулгаризирање на позицијата и трошење на народните пари на медиумски кампањи. Треба против тоа да е и владата, бидејќи ако се спушти малку од небото на земјата, ќе види дека се создава контраефект - т.е. дека народот сака да почувствува подобрување на дело, а не на збор....доста е од зборови.

Исто така, кога ти реплицирам, да напоменам дека сум строго против трошење на народните пари залудно во било кој поглед, или искористување на буџетските средства за лично богатење на поединци.

А гледавте сеа пред 30-тина минути на МТВ1 и на другите медиуми. И на нив го вртат нон-стоп соопштението. Е сега некој ако каже дека не трошат пари на тоа,...

Otvaram televizorot vo 19:00, da vidam so kur se desavalo denes...ama, zaboraviv deka eve nekoe vreme veke vestite na A1 pocnuvaat vo 19:05, pet minuti se rezervirani za vladata... si rekov aj sefte da napravam, da vidam so tupat ovie.... i......
abe ovoj gvujo sfrknal, zimi ja ....
diktatura sprema ej..... ke gi kaznel... ncncnc... ako, ako.... baravte, pa trpete.....a u p.m.

ја НЕ!!!

Кога им кажував на луѓе од Храватска, Србија , Америка за рекламите на маркетинг агенцијата наречена Влад на РМ имаа само еден збор- фашизам.
Za to ce zavrsat kako i site diktatori.
Na kolec...ili gilotina...more kursujm v celo.
A BC ce se smeska i uste ce ne tera da krstime ulici i sali po NG...
Skraja da e.

Nesto ste izmesale pomegju nacionalizam i patriotizam:) koja nacija ja ugnetuva i omalovazuva valdata na vmro.:helou:ncncncnc

Едно е да известиш а сосем друго да се саморекламираш, на почетокот можеби и беше симпатично но сега веќе стана крајно нападно и вулгарно ова со рекламирањето.
Се рекламира бе производ наменет за потрошувачка а не активности на влада, владата не треба да се саморекламира, треба да работи, ако има резултати народот ќе и ја даде најголемата реклама......
Некој овде отвори тема 24/7......па сега имаме 24/7 некои лица на тв:kesa: малку малку па грујо на тв...ко шпанска серија стана веќе:pos2:...една видиш, си ги видел сите.
Ебате земјата во која вестите имаат најголема гледаност и спонзори:toe:
А како тргнала работата може и ќе дочекаме да како некогаш во Енверова Албанија првите зборови на спикерот бидат.....добар ден (утро) господине премиер:kesa:

1. Држат аргументите на Владата.

Da ti troshi tebe nekoj tvoj pari mesto za neshto popametno da troshi za pumpanje so pari na mediumi radi partiski prepukuvanja drzhi upm ...teshko na drzhavata so takvo razmisluvanje.

Извинете ПРОФЕСОРИ, каде бевте изминатите 17 години ?

Tebe izglea od shtabot te pratile...izglea ti si toj na fotokopirot shto e koj po kojznae kojpat utnal koj kolku vreme bil na vlast i bitno e sega kaj stignale...tie 17god odamna pominale.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom