За Ресен

• Креатор на темата Креатор на темата асфалт
  • Време на започнување Време на започнување
Е нејзе да ја поминиме Боуно... боуна ќе излезит :pos:
Ќе ја однесиме со трактор до Боуно, да се исклацкат малку, после ќе ја нагргалиме пиво и после шо ќе е нека е:pos2:

имат еден дечко од Преспата...шушето шо го викат...
Е тој на Каролина Гочева во битола (таму студираше) и вели:ај штуко жити се поздрави ме кога ќе ме видиш на шеталиште ..
Врви таа :
кај си бе шуше?
А овој...:Кјути курво смрдена ,ти мене ќе ми зборуваш :baeh:
Ова жива вистина е, и мене ми кажаа за тој Шуше дека највечи фраер ми ти бил во Битолата на времето. Алал да му е:vozbud:

Јак мангуп бил тој:pos2::pos2:
Треба да си многу досетлив за да ти текнат сите тие зелени да ги истресеш:)

A поготово требит да имаш енормно голема интелигенција, и глупостите на некој битолчани да ги препишиш на некој „преспанчанец“, и да си тепаш време на форум.
А бе шала си правиме алоооооооооооо!

A поготово требит да имаш енормно голема интелигенција, и глупостите на некој битолчани да ги препишиш на некој „преспанчанец“, и да си тепаш време на форум.

Ако не примете..ги избришавме нашите постови..си превме приватна забава за ресенчани..(+ еден од преспа)..мислам ...толку беше..не се вознемирувајте многу...

Е арно де, јас не се вознемирив...само приметив сличности, и си искоментирав во истиот стил... на крај, сите среќни, поднасмеани и задоволни :smir:

Отворање на изложбата на Ресенската Керамичка Колонија

На 27 септември 2008 во 11ч и 45м во Домот на Културата во Ресен ќе биде отворена изложбата од овогодинешната сесија на Ресенската Керамичка Колонија.

Ресенската современа керамичка колонија е една од десетте професионални колонии во светот. Над 200 автори за три и пол децении изработиле 800 дела што се сместени во галерискиот простор на ресенскиот сарај и се национално богатство што извира од милениумската традиција на грнчарството.

wow Значи колку јако беше на настапот на Каролина не ни можите да замислите ,лудници цел Ресен на нозе се крена. :pos2::pos2::pos2:

wow Значи колку јако беше на настапот на Каролина не ни можите да замислите ,лудници цел Ресен на нозе се крена. :pos2::pos2::pos2:
Многу бе имаше, затоа изгледа не се видовме јас и ти :pos2::pos2::pos2::pos2:

На што се крена бе народот?На нозе?Како ви се скокаше жити се на песни на кои Каролина тегни еден збор 15 секунди:pos:

На што се крена бе народот?На нозе?Како ви се скокаше жити се на песни на кои Каролина тегни еден збор 15 секунди:pos:
А бе се се одложи друже, многу врнеше и немаше услови да пее зошто планирано беше да биде тоа на отворено.
Ние што си се ладиме тоа е друга приказна:pos2:

ЛОЛ па тоа е финтата со Каролина воопшто и не дојде :pos2::pos2::pos2::pos2:

А бе се се одложи друже, многу врнеше и немаше услови да пее зошто планирано беше да биде тоа на отворено.
Ние што си се ладиме тоа е друга приказна:pos2:

хахахах да беше толку планирано да пеј можеше и во спортската сала ама ... :pos2: ај надередна година :pos2:

Ту, поштедила неколку невини животи шмизлата:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom