За Ресен

• Креатор на темата Креатор на темата асфалт
  • Време на започнување Време на започнување
Спектакуларен концерт на Каролина Гочева во Ресен На Градскиот плоштад синоќа се одржа можеби еден од најголемите концерти во историјата на Ресен.

Ова горе морав да го прокоментирам...
Тешкооо историјата на Ресен со луѓе шо во случајов пишат а најверојатно и се радуваат на вакви изгубени рабоќе

Спектакуларен концерт на Каролина Гочева во Ресен На Градскиот плоштад синоќа се одржа можеби еден од најголемите концерти во историјата на Ресен.

Ова горе морав да го прокоментирам...
Тешкооо историјата на Ресен со луѓе шо во случајов пишат а најверојатно и се радуваат на вакви изгубени рабоќе
Tи уште не разбра дека има и сеуште некој што верува во Дедо Мраз и едвај чека да дојде Нова Година за да добие поклонче:toe:

Абе достааааа, јас па се радвам уште :pipi:
A што сакаш да ти донесе Дедо Мраз за Нова Година?
Не знам дали знаеш ама Јонче Котовче и Ристе Милутин облечени како дедомразовци одат кај што има мали деца, се качуваат со скала и им оставаат поклоно. Ако сакаш ќе ги пратам и кај тебе :)

Многу нормално ќе му се радвам и јас....амаааа, наместо едно, ќе мора да остам 4 чорапи и за цимериве да имат по нешто :)
Бај д веј сакам асален интернет без крадење :)

Речено-сторено. Добра ноќ:helou:

Јас после 5 години влегов па одма на него налетав, доста не кажви и ти сега :)
инаку чомбе кј ти са очите, добро утре уше малце :)

kako si combe slabo te ima na forumov
Тука сум бе, само се прикривам:helou:

Јас после 5 години влегов па одма на него налетав, доста не кажви и ти сега :)
инаку чомбе кј ти са очите, добро утре уше малце :)
Тука се ама не можиш да ги видиш, дојди поблиску:helou:

Кога сум во Ресен имам чувство дека сум во Швајцарија, на секој чекор само банки има. Навистина Ресенчани треба да се гордеат, бидејќи најголемата интелегенција во Македонија доаѓа од Ресен. Единствениот еуро-крем кој што е најдобар во светот го прават единствено во Ресен.

Хахаха колку е само точно ова, само никако да ми текни.
ај да се надоврзам на муабетиве... нели на еурокремите пишува со арома на.... кај ресенскиот пишува со хахахахах нај јаки сме. Додека пак банки има ама сите се метар на метар :)

Хахаха колку е само точно ова, само никако да ми текни.
ај да се надоврзам на муабетиве... нели на еурокремите пишува со арома на.... кај ресенскиот пишува со хахахахах нај јаки сме. Додека пак банки има ама сите се метар на метар :)
А знаеш зошто е така, многу големи се сефовите, затоа така мали изгледаат:helou:

Ресен ко ресен сите фалбаџи и сите јаки...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom