За Ресен

• Креатор на темата Креатор на темата асфалт
  • Време на започнување Време на започнување
Ај баталете кмето... пофалете се дека ги имате Љамбе и Боки13ка за најславни личности :wink:

Ај баталете кмето... пофалете се дека ги имате Љамбе и Боки13ка за најславни личности :wink:

хахахахахахахахахаа :pos2::vozbud: ај за Ламбе.. можиме да се гордееме, ама за она педерчето.. уствари.. види колкава стока е... педериштето боки :pusk: ауу.... скраја да е,.. мило ми е што неам роднини во Претор :pos2:

хахахахахахахахахаа :pos2::vozbud: ај за Ламбе.. можиме да се гордееме, ама за она педерчето.. уствари.. види колкава стока е... педериштето боки :pusk: ауу.... скраја да е,.. мило ми е што неам роднини во Претор :pos2:
Епа... немој ни во Брајчино да имаш... пола е од таму.

Епа... немој ни во Брајчино да имаш... пола е од таму.

еј доста нема шанси да е од Брајчино, од Претор има роднини, јас сум од Брајчино,.. и знам дека не е од таму... леле.. не дај Боже да испаднам роднина со него... во сите весници ке пиши после дека некој извршил спектакуларно самоубиство :tapp:

еј доста нема шанси да е од Брајчино, од Претор има роднини, јас сум од Брајчино,.. и знам дека не е од таму... леле.. не дај Боже да испаднам роднина со него... во сите весници ке пиши после дека некој извршил спектакуларно самоубиство :tapp:
Би те посоветувал да се распрашаш дома :)

а од каде имаш слушнато за Брајчино?:smir:
па знам за брајчино од тоа што имаше репортажи за него по весници гледав, едни мои соседи беа таму летово и гледав слики и видов дека е прекрасно место

Да ама оваа година во Д.Дупени се деси нешто страшно имаше тепачка меѓу Дупенци и Љубанци во 4 саат сабајле сите бевме ко мрднати(Дупенци)па не се знаеше кој на кого мава!:kesa:Се деси на првата слика.:(

Иначе од кај си???

Незнам за тепачката, немам разбрано, иначе јас живеам во Ресен

па знам за брајчино од тоа што имаше репортажи за него по весници гледав, едни мои соседи беа таму летово и гледав слики и видов дека е прекрасно место

епа тоа е Брајчино... јас сум од таму, мајка ми е од таму, и одам секогаш кога можам,а браќами одат секој викенд, едниот е келнер во ресторанчето што е во Брајчино а татко ми е кувар таму, и кога можиш,.. кога ке ти се отвори шанса... да одиш и да видиш што е прекрасно место

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom