За Ресен

• Креатор на темата Креатор на темата асфалт
  • Време на започнување Време на започнување
250 памтам до Претор во бродот беше кај певалките :) значи нешто поблиску :).
Туку сакав да кажам е*иш ти певалки, стриптизерки додека ни го имаше барот ги имаше сега малце поретко. Битно ние знаеме да му докажиме на останатите шанкурина колку ресенчани се уствари вредни и најс пипл :).
шала настрана супер ни е градчево не заебавајте
Браво бе zafrknata(не знам како ти е името), почитувам кога има патриоти кои си го бранат родното место! Нај најс пипл имаме и секогаш ке имаме.Поз:smir:

Браво бе zafrknata(не знам како ти е името), почитувам кога има патриоти кои си го бранат родното место! Нај најс пипл имаме и секогаш ке имаме.Поз:smir:
Пази сега ми го бара името :), и јас почитувам дека го браниш ама заради тоа што е навистина такво и заради тоа што Македонија ис д бест ;). Бај д веј не ми е родно место ама е најдобро, остај останатите што го грдат, fuck em:smir:

Јас сум од Ресен и Роден сум во Ресен. Како не, ќе ја носеле мајка ми Битола на пораѓање, таа рекла не сакам, овде ќе се породам. Затоа сум патриот:smir:

не 2000 од настап, заинтересирани ??? ке ја носиме во Фраме така беше тоа ???
слика по ПП
Чекај, чекај малце! Какви се рече тие убави танчерки за овие пари? А? Јас колку што разбирам од математика цената е многу поскапа за саглам танчерка или стрпитизерка! Ако ова постои, мада не верувам, јас ти наоѓам пласман за минимум 3. Кажувај одма!

Вистина одете во Ресен има убави луѓе еве Чомбе и Зафркната се закон.... мислам ресенчани

РЕСЕН Е З А К О Н !!!!
Градот со најмногу фабрики,политичари најдобри навивачи најзгодни девојки...
Ресен е еден....
Градот со ноќен живот на кој му позавидуваат сите битолчани и охриѓани кои кога бараат интересен и возбудлив викенд доаѓаат во ресенски те ноќни клубови !!
прашајте и уверете се!!

Ресен е З А К О Н !!!

Абе имат некои персони од мака шо зујат лошо за Ресен....гарант од охрид се...на нив им е мака што Ресен и ресенчани се далеку поприфатливи за сите ..

Stanuvas kon 11.00 i pokasno vrsis site potrebi sto treba, odis vo oaza(kafeterijata) si fakjas separe do staklata si nara4uvas golemo makijato i si baras 4asa voda (posto kenlerite ne nosat) i si uzivas vo pogledot od 12.30 do 13.15 gi 4ekas srednoskolkite da slezat i gi gledas site fini ubavi abe zakon resen4anki se taka do kaj 15.00 posle dve tri ispieni makijata si odis doma evociras spomeni pa posle ve4erta na izlez Aldo Moro, Evolution ili Porta abe milina grad imame koj sto saka neka zboruva ve sakam site resen4ankkiii super ste 4upina ama edno posebno
:):):)

Stanuvas kon 11.00 i pokasno vrsis site potrebi sto treba, odis vo oaza(kafeterijata) si fakjas separe do staklata si nara4uvas golemo makijato i si baras 4asa voda (posto kenlerite ne nosat) i si uzivas vo pogledot od 12.30 do 13.15 gi 4ekas srednoskolkite da slezat i gi gledas site fini ubavi abe zakon resen4anki se taka do kaj 15.00 posle dve tri ispieni makijata si odis doma evociras spomeni pa posle ve4erta na izlez Aldo Moro, Evolution ili Porta abe milina grad imame koj sto saka neka zboruva ve sakam site resen4ankkiii super ste 4upina ama edno posebno
:):):)
А бе ти голем кафеџија си бил, 2-3 макијата за 2 часа! Браос!:vozbud:

хехехе...не само макијата,да знеш како качит вотки..!!
Ти пак со пивата поарен да не си!!
Деца пијајте Tonic (ова реклама е)...
поздрав до сите ресенчанки..посебно до една........,две...........,три........ ,четири,...........пет,...........шес .........посебни

А бе пиво ти е најкул пијачка, не сум будала да ги горам џигерите со жестоко:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom