За Ресен

• Креатор на темата Креатор на темата асфалт
  • Време на започнување Време на започнување
си напрефте муабет а не викате ц ц ц ц ресенчани бе :)

си напрефте муабет а не викате ц ц ц ц ресенчани бе :)
Еве цитирам :)

Еве во четврток повторно има жива свирка во Evolution, ќе биде интересно, па ве чекам сите таму на забава. Ако случајно некој од другите градови се најде во близина, обавезно да дојдат за да видат каква журка ќе направиме
:smir:

упс грешак :) во читањето ....мара ха ха епа се гледаме ако стигнам до Ресен афкорс.
А зошто да не стигниш, има и кај нас патишта, не сме на сред океан.

Да во право си патишта имате не е шега само тро' к'j с'потско е расипан мара, инаку за излегвање е супер се е на едно место...

Да во право си патишта имате не е шега само тро' к'j с'потско е расипан мара, инаку за излегвање е супер се е на едно место...
Мара немат избори уште, инаку и тами ќе закрпиме. А за забава закон е, кај вас поубо да не е!

Поубаво е ами не, на лето да видиш шо танчарки носиме.... кој сакат Ресен да му ги дојсиме.... мара :)

Мара булјаш, какви танчарки носите, од оние од бит пазар на кило шо ги продават. Кај нас Бети Кобра и Сања Тигрица идат, а не некој незнам кој!

Е кај нас србинките се изживеана појава со Украинско месо брат за 2000 ден на скут да ти игра ..... да ја носиме Ресен.

2000 денари од човек или како? Да не е некоја ружна, да испобегаат сите! Прати слика и ако е добра носи ја Ресен, јас плаќам превоз!

не 2000 од настап, заинтересирани ??? ке ја носиме во Фраме така беше тоа ???
слика по ПП

Може во Фрејм да ја носиме ама да ја поддотерате малку, да не изгледа ефтино, ќе не сетат дека за ефтини пари ја донесовме!

Ихаааа тешки муабети се решија или сеуште се во тек :)...
Од каде е Апокалипто?

И Мел Гибсон тоа се прашува.......

хммм ај вака на 150 денари от кај китка ако фатиш такси сум.

ииии ени ризалтс ???

И Мел Гибсон тоа се прашува.......

хммм ај вака на 150 денари от кај китка ако фатиш такси сум.

250 памтам до Претор во бродот беше кај певалките :) значи нешто поблиску :).
Туку сакав да кажам е*иш ти певалки, стриптизерки додека ни го имаше барот ги имаше сега малце поретко. Битно ние знаеме да му докажиме на останатите шанкурина колку ресенчани се уствари вредни и најс пипл :).
шала настрана супер ни е градчево не заебавајте

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom