За пуштање „бомби“ 4 години затвор

• Креатор на темата Креатор на темата RedStarFan
  • Време на започнување Време на започнување
На охридскај ќе пробам. Најобјективни ми изгледаат.
Таму ќе те цитираат како неименуван анонимен извор. Овие двајца ти нудат инстант слава. Ќе те има со име, презиме, слика и ќе станеш комуњарски инстант суперстар. Бетер од Катица. Па ќе местиш скоевки!

Таму ќе те цитираат како неименуван анонимен извор. Овие двајца ти нудат инстант слава. Ќе те има со име, презиме, слика и ќе станеш комуњарски инстант суперстар. Бетер од Катица. Па ќе местиш скоевки!

Aко е за скоевки, да ја шитнеме теоријава директ кај Алекс Ружин, нели и тој имаше портал? Одма ќе не инфилтирира по комуњарските салони.
Пишувам у множина оти требаш тука, мора некој да му се закани по живот, за да не ја присвои оваа неверојатна Грујо/Фредо теорија и да ја продава наоколу како своја.

Aко е за скоевки, да ја шитнеме теоријава директ кај Алекс Ружин, нели и тој имаше портал? Одма ќе не инфилтирира по комуњарските салони.
Пишувам у множина оти требаш тука, мора некој да му се закани по живот, за да не ја присвои оваа неверојатна Грујо/Фредо теорија и да ја продава наоколу како своја.
Комуњари се луѓе од збор, и нивните првенци простуваат дури и работи како инсталација на spyware. Мислам дека нема никаква потреба од закани, сем ако не ти е заради забава.

темата забега кон изборите... а очигледно предизборните методи кој се применуваат кај нас се заразни..
http://www.glasistre.hr/vijesti/hrvatska/izbori-na-internetu---lajkovi-ni-su-glasovi-512639

http://webtribune.rs/poceo-ustanak-u-crnoj-gori-narod-iz-svih-krajeva-zemlje-krece-ka-podgorici/#[DOUBLEPOST=1445794845][/DOUBLEPOST]
Перде на очи против перде на мозок.
http://www.buzz-in.net/Macedonia/question.php?ID=10000072&-vanhoutte-facebook#
а има и перен мозок ... овака нешто некој геу дипломат да напише ( н.пр. Македонија е словенска) нема да може доживотно да стапне во Грција ни како турист...

Последно уредено:

Уште една победа за ВМРО-ДПМНЕ и Македонија!

Porakata e jasna...na Makedonija vo ovoj moment ne i trebaat politichki krizi, obvinuvanja megjupartiski i nelegalni aferi.
Makedonija ima drugi prioriteti.

Koj ima be vreme i nervi da ve slusha vas opozicionerite kako plachete po nezasluzhena vlast so toa bombite.
Konstantno baranje na specijalni posrednishtva von statutot i zakonite na drzhavata e nerealno i bezpotrebno troshenje na sredstva od danokot koj site gragjani go plakaat za tie gluposti koi nema da rezultiraat so nikakov poseben rezultat poradi toa shto site se svesni deka ako nekogo obvinuvate treba da ste vie sosema chisti, odnosno koga ke si gi reshite aferite vo vashite megjupartiski redovi togash barajte od drugite da go napravat istoto.
Ima povazhni raboti vladata na Makedonija od toa i dobro e shto diplomatski go odbegnuva destruktivnata politichka opozicija.

Plachkovci...

Последно уредено:
Parazitite panichat...

Odi be shitkajte tamu Crveni petokraki na ploshtad u Leningrad.:boksix:

Koj ima be vreme i nervi da ve slusha vas opozicionerite kako plachete po nezasluzhena vlast so toa bombite.
Ima povazhni raboti vladata na Makedonija od toa i dobro e shto diplomatski go odbegnuva destruktivnata politichka opozicija.

Plachkovci...
Еј глејте ме, ја сум трол. Го имам Супер Хик на профилна и пишуем на латиница. Хо хо.

Реалноста е дека народот не ги ферма ''бумбите'' и ја смета власта за чесна и патриотска.[DOUBLEPOST=1445988757][/DOUBLEPOST]

Ќе искобиш вака уште 20 мандата на дпмне.

Абе оди лечи се. Дај бар за миг излези од подрумот и види живот недоделкан еден, пијандуро селска! Оваа власт е чесна и патриотска колку шо баба ми е невина...ебате!
Некој нема за кубик дрва да се згрее зимава, ја удавија државава во кредити да може галии, тркала и шо ти ја знам да изградат, немаат финансии пензионерите да ги исплатат oд што го испокрадоа народов ти ми арчиш тастатура на форумов како власта била поштена да тибам испиениот мозок! Не оти оние другине (беа) се поарни, ама да ги величиш моменталниве треба да размислуваш со долната глава...

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom