За мажите: Какви девојки ве привлекуваат

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување

Какви девојки?

• Вкупно гласачи
    269
Za mene sovrsenstvo e smega so vitkana kosa satirana so plavi oci a telo ne gledam mnogu mnogu ali ako ima i top telo toa e uste eden plus :) sekako poslem site ovie raboti da ima dobar karakter ako nema se ova prethodnoto paga vo voda ;)

petite. slabo visoko ne mn golemi gradi tenki noze i slatko malo gaze . miaow! ama da ne e rihitichna

нормални без шминка и кармин чиста лепота

Црна долга коса по можност права пеглана не премногу шминка онака само основно. Остри контури на лице да го разбуди ѕверот во мене да ме потикне да ја освојувам висина преку 160 цм. Да е слабичка со убави изрзени облини напред позади да се стега у добри фармерки да пукаат на неа и кратки миничи со кожна чизма до колена вакви ме вадат од такт почнувам да се лигавам и горе и доле како мало дете.... :drk: а посебно ова кожна чизма на добра нога ми е посебен фетиш одма си правам филм како да ја довлечкам до спална и онака сосе чизми :свиркам::свиркам::свиркам:

Црна долга коса по можност права пеглана не премногу шминка онака само основно. Остри контури на лице да го разбуди ѕверот во мене да ме потикне да ја освојувам висина преку 160 цм. Да е слабичка со убави изрзени облини напред позади да се стега у добри фармерки да пукаат на неа и кратки миничи со кожна чизма до колена вакви ме вадат од такт почнувам да се лигавам и горе и доле како мало дете.... :drk: а посебно ова кожна чизма на добра нога ми е посебен фетиш одма си правам филм како да ја довлечкам до спална и онака сосе чизми :свиркам::свиркам::свиркам:
И јас сакам таков тип....сакам да бидат луди онака адреналински настроени со кожа светкава облечени а највеќе сакам такви како дивјачки облечени како на Руслана на песната уууф уффф

40 - 45 kila, 2kg cicki, azijatka do kaj 155-160cm da mozam da ja prevrtuvam u spalna ko tipkive od umetnicko lizganje....

1742_1544_640.jpeg

Кратка плава коса,ама онака ептен кратка,не многу висока женска,и мааааааааааалце мевце
Carey-Mulligan.jpg

Е баш ваква фризура кај девојка ми се свиѓа превише

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom