За мажите: Какви девојки ве привлекуваат

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување

Какви девојки?

• Вкупно гласачи
    269
не гледам некоја голема разлика у бојата на косата, битна е убавината, паметот, интелигенцијата и така натаму... а иначе гласав за црни бидејки девојка ми е црна :pipi::pipi:

Да не е шмизла
Да има 2грама мозок и да го користи пред да лупне нешто
Да е оупн Мајндед (највише ова)
Не мора да е некоја убавица . . . али да не е и тотална 0 (али не е битно до толку ова)

и то =)

Некоја да е паметна,убава,згодна и да не е како шмизла што си ги крева акциите секој ден...

Средена скоцкана со ум и да го кажува своето мислење дури иако е различно од мене, да има став за се да не биди апатична, да ми одговара и добро физички да изгледа.Да ме смеј и да ми кажува вицови.

Сакам спортски девојки, и кога излегуваат да се у патики, а не 15 цм штикли и 2 килограми шминка.

Сакам спортски девојки, и кога излегуваат да се у патики, а не 15 цм штикли и 2 килограми шминка.
А, ти машко ли си?Гледаш како гласи темата?Или ти си машкото во врската?

А, ти машко ли си?Гледаш како гласи темата?Или ти си машкото во врската?
Никој не е машко во врската, нема кај нас такви работи. Видов врска какви жени ве привлекуваат и си напишав за мене :)

Megan-Fox-26-4HCE0UJDQV-1024x768.jpg

Не мора да е ептен пре-убава, но секако да не е ни гроб !!!
Да не е безобразна ко шмизла, да не е искористувачка, л’жга, преварантка, дволична.
Исто така да не е 100% преокупирана со сопствениот изглед и гардероба, па нонстоп да се гледа во огледало, да кисне по фризераи, секој ден да купува по некое ново парче облека, мобилни, накит и.т.н., бидејќи стандардот и не ни е баш за ваков тип на женски, а уствари која девојка е навистина природно убава, тогаш може и со ефтина пара да се облече и да биде топ, но која е габорка и милион евра да фрли на себе, пак ќе биде грд габор !!!
Исто така мр’зам женски кои ем се костури/слаби, ем си мислат дека се дебели и нонстоп држат диети, ништо ни јадат, ни пијат и трескаат по улици од глад ... страшно !!!
А најбитен е карактерот т.е. да не е немтур/намќор, да збори, отворена да е(open minded), да знае да се насмее, да знае да ги почитува и цени другите луѓе околу неа, колку-толку да не е 100% табула-раза, да има некаков просечен интелект и да има некакво домашно воспитание !!

П.С. Знам дека многу барам, но барем знам што барам/сакам, но повеќето машки бараат, но незнаат што точно бараат !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom