За мажите: Какви девојки ве привлекуваат

Какви девојки?

• Вкупно гласачи
    269
Член од
31 јануари 2012
Мислења
12
Поени од реакции
3
Za mene sovrsenstvo e smega so vitkana kosa satirana so plavi oci a telo ne gledam mnogu mnogu ali ako ima i top telo toa e uste eden plus :) sekako poslem site ovie raboti da ima dobar karakter ako nema se ova prethodnoto paga vo voda ;)

whenURdown

увезена пломба за петтка доле десно
Член од
6 март 2012
Мислења
56
Поени од реакции
24
petite. slabo visoko ne mn golemi gradi tenki noze i slatko malo gaze . miaow! ama da ne e rihitichna

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475
нормални без шминка и кармин чиста лепота

Scorpion_MKD

Бездомник
Член од
19 април 2011
Мислења
36
Поени од реакции
88
Црна долга коса по можност права пеглана не премногу шминка онака само основно. Остри контури на лице да го разбуди ѕверот во мене да ме потикне да ја освојувам висина преку 160 цм. Да е слабичка со убави изрзени облини напред позади да се стега у добри фармерки да пукаат на неа и кратки миничи со кожна чизма до колена вакви ме вадат од такт почнувам да се лигавам и горе и доле како мало дете.... :drk: а посебно ова кожна чизма на добра нога ми е посебен фетиш одма си правам филм како да ја довлечкам до спална и онака сосе чизми :свиркам::свиркам::свиркам:

Hiperaktiv

Султан :P
Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
Црна долга коса по можност права пеглана не премногу шминка онака само основно. Остри контури на лице да го разбуди ѕверот во мене да ме потикне да ја освојувам висина преку 160 цм. Да е слабичка со убави изрзени облини напред позади да се стега у добри фармерки да пукаат на неа и кратки миничи со кожна чизма до колена вакви ме вадат од такт почнувам да се лигавам и горе и доле како мало дете.... :drk: а посебно ова кожна чизма на добра нога ми е посебен фетиш одма си правам филм како да ја довлечкам до спална и онака сосе чизми :свиркам::свиркам::свиркам:
И јас сакам таков тип....сакам да бидат луди онака адреналински настроени со кожа светкава облечени а највеќе сакам такви како дивјачки облечени како на Руслана на песната уууф уффф

F

FARANG

Гостин
40 - 45 kila, 2kg cicki, azijatka do kaj 155-160cm da mozam da ja prevrtuvam u spalna ko tipkive od umetnicko lizganje....

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Кратка плава коса,ама онака ептен кратка,не многу висока женска,и мааааааааааалце мевце

Е баш ваква фризура кај девојка ми се свиѓа превише

Kajgana Shop

На врв Bottom