За мажите: Какви девојки ве привлекуваат

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување

Какви девојки?

• Вкупно гласачи
    269

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Што е лично за вас вистинско женско (по карактер) и какви жени ве привлекуваат?

Мене ме привлекуваат повеќе црни со ретко виткана коса (значи не некој со ептен виткана коса као локни). Мада у последно време ме привлекуваат и плавуши исто со ретко виткана коса. :pos:

едититрано од модератор малку.

мене повеќе ми е важно фризурата што ја направила да ја истакнува нејзината убавина, значи да и стои убаво, а бојата е поневажна

Goddess of Chaos напиша:
a zenski moze da se priklucat na temava?
Може...Но под еден услов.....Да поседуваат широкогради погледи кон светот....... :wink:

Иначе косата не е важна......

MSV напиша:
Goddess of Chaos напиша:
a zenski moze da se priklucat na temava?
Може...Но под еден услов.....Да поседуваат широкогради погледи кон светот....... :wink:

Perfect description of me.Togas sto ti e vazno?

а може и други карактеристики??

ако е може, тогаш ке речам да биде ниска (у главном сите се ниски у споредба со мене :D )

Гласав за црни оти така ми се погодило досега, ама најмалку одлучувачка ми е бојата на косата... Се друго доаѓа прво, а на ова не ни размислувам.

Crni definitivno.Ali zavisi ponekogas i plavi.Zavisi od devojceto kako izgleda. Ama preferiram crni.

А мене не ми е баш битно каква коса има , битно ми е да е убава у фаца , онака просечна у тело и да има добар карактер.Ништо друго...

Ja glasav za crni.Sto znam nekako najbolji se,ama vo nikoj slucaj ne mi smetaat ni plavi,crveni,smegji i bilo kakvi.Kosata i ne e tolku bitna,bitno e devojkata da ima: 1.karakter 2.telo 3.faca

Секакви не ја глеам бојата на косата толку битна, да има шармче девојчето да е слатко и со црна и со плава и со црвена едноставно да ми праи кеиф за друго не е битно

Црни: мистерија, егзотика и дефинитивно имаат повеке мозок кој им функционира.

еееее не сум забележал какви девојки ме привлекуваат стално пробам да ме привлече некоја ама секогаш сум заебан од сите страни наместо мене да ме привлечат јас привлекувам

Ги сакам сите девокјки не ги делам :je: :wub: :wub:

:hump: :hump:

Ja nema mojata opcija. :(
Onaa so nekoj kilogram poveke i so OBLINI mmmmmmm....se izligaviv...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom