За мажите: Какви девојки ве привлекуваат

Какви девојки?

• Вкупно гласачи
    269
Член од
8 јули 2008
Мислења
4.507
Поени од реакции
8.196
не гледам некоја голема разлика у бојата на косата, битна е убавината, паметот, интелигенцијата и така натаму... а иначе гласав за црни бидејки девојка ми е црна :pipi::pipi:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Да не е шмизла
Да има 2грама мозок и да го користи пред да лупне нешто
Да е оупн Мајндед (највише ова)
Не мора да е некоја убавица . . . али да не е и тотална 0 (али не е битно до толку ова)

и то =)

Wolverine-X

|>Kryptonite<|
Член од
11 октомври 2008
Мислења
23
Поени од реакции
3
Некоја да е паметна,убава,згодна и да не е како шмизла што си ги крева акциите секој ден...

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Средена скоцкана со ум и да го кажува своето мислење дури иако е различно од мене, да има став за се да не биди апатична, да ми одговара и добро физички да изгледа.Да ме смеј и да ми кажува вицови.

LGBT

Weird
Член од
20 јули 2011
Мислења
329
Поени од реакции
157
Сакам спортски девојки, и кога излегуваат да се у патики, а не 15 цм штикли и 2 килограми шминка.

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Сакам спортски девојки, и кога излегуваат да се у патики, а не 15 цм штикли и 2 килограми шминка.
А, ти машко ли си?Гледаш како гласи темата?Или ти си машкото во врската?

LGBT

Weird
Член од
20 јули 2011
Мислења
329
Поени од реакции
157
А, ти машко ли си?Гледаш како гласи темата?Или ти си машкото во врската?
Никој не е машко во врската, нема кај нас такви работи. Видов врска какви жени ве привлекуваат и си напишав за мене :)

--HEIDERN--

The Iron Fist
Член од
18 декември 2011
Мислења
638
Поени од реакции
378
Не мора да е ептен пре-убава, но секако да не е ни гроб !!!
Да не е безобразна ко шмизла, да не е искористувачка, л’жга, преварантка, дволична.
Исто така да не е 100% преокупирана со сопствениот изглед и гардероба, па нонстоп да се гледа во огледало, да кисне по фризераи, секој ден да купува по некое ново парче облека, мобилни, накит и.т.н., бидејќи стандардот и не ни е баш за ваков тип на женски, а уствари која девојка е навистина природно убава, тогаш може и со ефтина пара да се облече и да биде топ, но која е габорка и милион евра да фрли на себе, пак ќе биде грд габор !!!
Исто така мр’зам женски кои ем се костури/слаби, ем си мислат дека се дебели и нонстоп држат диети, ништо ни јадат, ни пијат и трескаат по улици од глад ... страшно !!!
А најбитен е карактерот т.е. да не е немтур/намќор, да збори, отворена да е(open minded), да знае да се насмее, да знае да ги почитува и цени другите луѓе околу неа, колку-толку да не е 100% табула-раза, да има некаков просечен интелект и да има некакво домашно воспитание !!

П.С. Знам дека многу барам, но барем знам што барам/сакам, но повеќето машки бараат, но незнаат што точно бараат !!!

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Шо сака да се ебе 24/7 , да не е премногу дебела , и да е бринета :pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom