За мажите: Дали сте плеснале (удриле) девојка?

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
1.
еднаш се брои? (на шала) :helou: и то за време на :sekss:
2.
Кај мене е дозволено, за време на секс, доколку тоа го сака партнерката
3.
плескање може да постои, само доколку се работи за сексуална игра и двајцата имаат согласност. само без модрици, де :хехе:
Ајде сега реплицирај ми и на мене, и напиши по четврти пат дека сакаш плеснување по газето за време на секс, пошто некои од нас сеуште не сфативме дека ти сакаш само плеснување по газето за време на секс, иако сите твои мислења на темава се за тоа дека ти сакаш плеснување по газето за време на секс. Мкеј?

сакаше да напишеш, тастер или тостер :toe:

какви се тие кои заслужуваат? пак ќе кажам, плескање може да постои, само доколку се работи за сексуална игра и двајцата имаат согласност. само без модрици, де :хехе:
Тестетерон...можеби пак е грешка напишано:pos2:
првпат да незнам да напишам збор

Добро де,знам дека одите во крајности,ама треба да се знае дека секогаш постојат исклучоци...и ја знаеш онаа,никогаш не вели никогаш.

1.

2.

3.
Ајде сега реплицирај ми и на мене, и напиши по четврти пат дека сакаш плеснување по газето за време на секс, пошто некои од нас сеуште не сфативме дека ти сакаш само плеснување по газето за време на секс, иако сите твои мислења на темава се за тоа дека ти сакаш плеснување по газето за време на секс. Мкеј?
:хехе:
фала на потсетувањето. знам што сакам, барем знам што сакам, иако не се осеќам како да знам се`.
знам што ми треба, и можам да си го најдам за задоволство
bravo.jpg

Вака ко шо ве читам и во ова стање у кое сум сеа .Сите би ве исплескал :vozbud:

Никогаш не сум удрил бе, сум навредил сум пцуел ама никогаш не сум удрил девојка :wink:

Да и тоа многу пати :toe:и за жал кога ќе ја удриш еднаш потоа ти станува навика од која тешко се одвикнуваш :back:

Одиш кај жени? Земи си камшик! - Ниче.
:vozbud:

Да и тоа многу пати :toe:и за жал кога ќе ја удриш еднаш потоа ти станува навика од која тешко се одвикнуваш :back:
Браво за тебе! Поздрави и честитки! Но океј, кога на друг начин неможеш егото да си го заситиш само тоа ти преостанува .

Во љубовта е се дозволено :tv:

Нит сум имал удрено, нити па ќе удрам некогаш:smir:

Нит сум имал удрено, нити па ќе удрам некогаш:smir:
И јас сум тука некаде, го имам истото мислење. Не сум удрил девојка, не ни планирам.. и што ако ја удрам ќе се подредат ли работите како што треба!? - Не!

Досега во мојот живот 17,5 години сеуште немам ударено девојче а и не планирам да ударам.Вистинскиот маж никогаш не удира жена.Лично презирам такви мажи што имаат удрено девојче срамно е такво нешто грозно има зборови не мора се со сила да се решава.

Во љубовта е се дозволено :tv:
Ај молим те објасни ми една работа како може некој што го многу сакаш некогаш да го удариш?

Toj so rzi deka ne mava zensko neka prodolzi abe masko nema da me raznervira tolku kolku devojce toa e fakt dosega imam udreno 3 pati ne e toa deka sum se pravel pojak od nejze ili deka sum se pravel serif ili slicno ednostavno rakata samata leta bukvalno samata leta nakaj nejze vries ekplodiras neopisliva nervoza koja od nikoogo osven od devojce nemozes da ja imas toa e toa ne treba da se mava devojce sum protiv toa ama vo hardcore situacii koga pretekuva lonec e nezibezno

Posebno se napaluam koga tepam drolji. :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom