За мажите: Дали сте плеснале (удриле) девојка?

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Мажите што кренале рака на девојка се најголемите страшливци,или пак слабо образовани и без фонд на зборови. За мене тие се scum of the earth!

Мажите што кренале рака на девојка се најголемите страшливци,или пак слабо образовани и без фонд на зборови. За мене тие се scum of the earth!

zaso be brat zhena kao so znae da nervira ne znae ni crnio gjaol e sea zamisli ti ako ti doe preku kurac ili recimo ja gleas so noz trci prema tebe so ce praes se znae boxot u nos i patos nema da ostaes da te zakole be

zaso be brat zhena kao so znae da nervira ne znae ni crnio gjaol e sea zamisli ti ako ti doe preku kurac ili recimo ja gleas so noz trci prema tebe so ce praes se znae boxot u nos i patos nema da ostaes da te zakole be
Зборам за оние мажи кои неможат да вратат со зборови,и бидејќи толку им фаќа црпката,се потпираат на својата сила.Е сега е различно ако сака да те коље некоја:pipi:

Yok.... никад немам удредно девојка до сега... ако дојде до таква ситуација ке ви кажам...

Ако ептен ти го пукни филмот тогаш зошто да не?

еднаш се брои? (на шала) :helou: и то за време на :sekss:

Spored mene se si ima granica...dokolku decko mi ili bilo koj me udri mnogu ke zazali za toa..kolku i da iznerviram nekoj nema pravo raka da mi krene!Niedna devojka ne smee da dozvoluva nekoj da i krene raka...se se moze so muabet da se resi..vikanje urlanje..ama samari boksovi NE!:)

Spored mene se si ima granica...dokolku decko mi ili bilo koj me udri mnogu ke zazali za toa..kolku i da iznerviram nekoj nema pravo raka da mi krene!Niedna devojka ne smee da dozvoluva nekoj da i krene raka...se se moze so muabet da se resi..vikanje urlanje..ama samari boksovi NE!:)
А тебе ако те изнервира дечко ти одма шамари редиш...ццц

Не!!!
и нема шанси тоа да го сторам :nenene:

ВИСТИНСКИОТ МАЖ НИКОГАШ НЕ УДИРА ЖЕНА !

глупо и долно мее да ударам женско ама ако стварно претера и заслуже не само шо ке ја удрам туку и ке ја носам у 3 пизди матрини.... :devil2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom