За мажите: Дали сте плеснале (удриле) девојка?

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
toa e glupava rabota nikogas ne sum udril devojka sto i da napravi ima drugi nacini da se prevzemat merki...

Си имам ветено пред доста години дека во животот нема да удрам девојка.Искрено,го издржувам тоа правило и до ден денес,иако во повеќе наврати сум се нашол во ситуација да го колнам денот кога сум го ветил тоа:)!

Ko bev mal celo vreme go tepav edno devojche . Ne znam zoshto ne pamta. Sega ne bi udril devojche oti mislam deka e navistina pederski.. Toa jas ko sfakjam kako da ne mozhish da udrisha na mashko pa na zhenski se silish..

Да удриш женско е срамота...Никогаш немам удрено женско :wink:

...imashe edna pijandura na vremeto kaj mene u malo, zena mu stalno go tepashe pred site koa ke go najdeshe ili u kola u ler kako padnal mrtov od pienje ili zaspal ko klen so usta otvorena na klupa negde u park...taka da i zenive mlatat isto ko mazite, nema razlika...nasilnik e nasilnik...hahahahaha

:oftopic:
Добивам желба да ја преформулирам темава во дали сте претепале машко!Ми какаш по темиве:ban?:
Moze ban no ne mozete da izbegate od realnosta toa e toa. :drk:
Sekogas ke si znaete deka sluzite samo za ebajne.

Според оваа исцрпна теорија,жените служат само за ебење.Се прашувам што би рекла мајка ти ако го прочита ова.

Според оваа исцрпна теорија,жените служат само за ебење.Се прашувам што би рекла мајка ти ако го прочита ова.

Ќе ти одговори после 3 дена :pipi:

:bravo: Леле браво кретињо...тоа на девојка ти сигурно и се допаѓа а ...валкани мисли,камшици,тупаници само незнам до каде одиш дај опиши ни како идат тие работи па и ние да примени ме малку :tapp: :ban?:

:bravo: Леле браво кретињо...тоа на девојка ти сигурно и се допаѓа а ...валкани мисли,камшици,тупаници само незнам до каде одиш дај опиши ни како идат тие работи па и ние да примени ме малку :tapp: :ban?:
Sado-Mazo anyone? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom