За мажите: Дали сте плеснале (удриле) девојка?

Член од
27 ноември 2007
Мислења
203
Поени од реакции
0
toa e glupava rabota nikogas ne sum udril devojka sto i da napravi ima drugi nacini da se prevzemat merki...

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Си имам ветено пред доста години дека во животот нема да удрам девојка.Искрено,го издржувам тоа правило и до ден денес,иако во повеќе наврати сум се нашол во ситуација да го колнам денот кога сум го ветил тоа:)!

Etushko! :)

блажо <3 all
Член од
24 ноември 2007
Мислења
346
Поени од реакции
1
Ko bev mal celo vreme go tepav edno devojche . Ne znam zoshto ne pamta. Sega ne bi udril devojche oti mislam deka e navistina pederski.. Toa jas ko sfakjam kako da ne mozhish da udrisha na mashko pa na zhenski se silish..

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Да удриш женско е срамота...Никогаш немам удрено женско :wink:

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
...imashe edna pijandura na vremeto kaj mene u malo, zena mu stalno go tepashe pred site koa ke go najdeshe ili u kola u ler kako padnal mrtov od pienje ili zaspal ko klen so usta otvorena na klupa negde u park...taka da i zenive mlatat isto ko mazite, nema razlika...nasilnik e nasilnik...hahahahaha

mc dc

I hate this bitch
Член од
20 август 2007
Мислења
508
Поени од реакции
0
:eek:ftopic:
Добивам желба да ја преформулирам темава во дали сте претепале машко!Ми какаш по темиве:ban?:
Moze ban no ne mozete da izbegate od realnosta toa e toa. :drk:
Sekogas ke si znaete deka sluzite samo za ebajne.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Според оваа исцрпна теорија,жените служат само за ебење.Се прашувам што би рекла мајка ти ако го прочита ова.

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Според оваа исцрпна теорија,жените служат само за ебење.Се прашувам што би рекла мајка ти ако го прочита ова.
Ќе ти одговори после 3 дена :pipi:

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
:bravo: Леле браво кретињо...тоа на девојка ти сигурно и се допаѓа а ...валкани мисли,камшици,тупаници само незнам до каде одиш дај опиши ни како идат тие работи па и ние да примени ме малку :tapp: :ban?:

rustyblades

Stiff Upper Lip
Член од
19 февруари 2007
Мислења
611
Поени од реакции
35
:bravo: Леле браво кретињо...тоа на девојка ти сигурно и се допаѓа а ...валкани мисли,камшици,тупаници само незнам до каде одиш дај опиши ни како идат тие работи па и ние да примени ме малку :tapp: :ban?:
Sado-Mazo anyone? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom