За кој тим од Македонија навивате и зошто токму тој?

• Креатор на темата Креатор на темата Институт
  • Време на започнување Време на започнување
Првенството не го следам, а секако потоа ги следам екипите во европа и навивам за сите да се протнат до некој круг од квалификациите за УЕФА и за ЛШ. Кратко речено навивам за македонскиот клубски фудбал, кој сега нажалост е мртов.

За Победа, не сум голем фан, но кога играат во Прилеп секогаш ги гледам

За Македонија Ѓорче Петров,пошо сум локал патриот,го сакам клубот од се срце и навивам за него од се срце...се до мојата смрт !!!

Било која лига да си ти...

За ВАРДАР се разбира, и тоа уште од мои 6 години. Наследна ми е љубовта кон него.

За Металург, затоа што последниве 3 години живеам во Автокоманда, точно спроти стадионот на Металург, не сум некој голем нивни фан, ама кога играат во Автокоманда редовно ги гледам .........

За ПЕЛИСТЕР нормално...
зошто? зато шо сум од срцето на Македонија т.е. Битола :wink:

SHKËNDIJA bidejki so toj tim rastev...od mal sum na stadion da go gledam kako igra ovoj klub...od mal go sakam klubov...:ultras:

Кога играат во европа навивам за сите наши екипи, а во првенството со оглед на тоа дека сум од Велес наввиа за Борец, на секоја утакмица им одев, ама сега Борец е згаснат како тим, па имам некои симпатии кон Работнички:)

Не навивам за никој , но ќеф ми е кога ќе видам дека Турново победил.

Секако дека се радувам не секој Македонски Клуб кој игра во Европските натпревари, но сепак во срцето носам само едно име ................ Брегалница!!!!:vozbud:

Пошто од мал ме акале по стадионите, не се ни секавам кога почнала таа љубов!:smir:

Не го следам толку многу првенството, посебно сега кога едвај се 10 екипи.:tapp: Инаку така поомилен клуб ми е Пелистер. Инаку навивам за Подмочани ( 3 лига југозапад ) :))) впрочем и насловот на темата не е само за прва лига. :)

За Работнички затоа што е срцето на Скопје
Кој не мрази нека пати и нека не слуша

Работнички, зошто таму тренирам 6 ипол години.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom